Outfit of the day | Metallic trend

Outfit of the day | Metallic trend

Hoewel er de afgelopen tijd maar weinig outfits online kwamen, heb ik wel outfit foto’s gemaakt. Tijd om mijn voorraad aan foto’s met jullie te delen. Mijn vriend maakte de laatste tijd bijna altijd de outfit foto’s en die vind het vaak wel goed na twee foto’s. Helaas is dat uiteraard te weinig. Gelukkig heb ik afgesproken om binnenkort weer met blog vriendinnen outfit foto’s te maken. Dat scheelt heel veel. Zij vinden het niet erg om bergen foto’s te maken en we kunnen elkaar helpen. Ideaal.

Choose to shine

Metallic is dit najaar helemaal hip. Je ziet het terug in allerlei soorten kledingstukken. Zelf kocht ik laatst nog bij de Costes een mooie donkerblauwe col met metallic erin. Ook de broek die ik draag past helemaal bij het de trend. Nu het wat kouder wordt is deze broek wat te dun, aangezien het een zomerbroek is. Een paar weken geleden, toen het nog heerlijk na-zomers weer was, kon de broek prima. Ook draag ik mijn nieuwe top van de Zara. Wat ben ik blij met deze top. Ik kocht hem tijdens mijn tripje naar Parijs. Hij is gemaakt van een stijf stofje en er zitten allerlei figuren op, waaronder een oogje. Hoe schattig is dat? Een nadeel: na het wassen moet je hem écht strijken. En laat ik nu normaal gesproken nooit iets strijken. Shit. Hierdoor hangt hij alweer een maand gewassen, maar ongestreken in de kast, want daar ben ik weer te lui voor. Heel slecht. Nadat ik het te lang uitgesteld heb, heb ik vorige week eindelijk gestreken en meteen de dag erna aangetrokken, want hij is zó leuk!

2016-07-05-19-01-31-kopie

2016-07-05-19-04-59

2016-07-05-19-01-18 2016-07-05-19-01-32 2016-07-05-19-03-53-1 2016-07-05-19-01-35

Top: Zara

Broek: Object

Sandalen: Unisa

Horloge: DKNY

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Merel Teunis says:

  Staat je ook helemaal super die kleur!! Juist leuk tijdens de koudere donkere winter maanden 😉 Ik heb je blog net ontdekt, ik blijf je volgen! Fijn weekend alvast.

  Liefs, Merel

 2. Rebecca says:

  De kleur staat je zo onwijs gaaf! Zelf is dit voor mij iets teveel accent op mijn benen, waar ik totaal niet van houd. Maar jij kan het ontzettend goed hebben! Hele leuke outfit!

 3. Lisa says:

  Gaaf kleurtje! Ben die kleur nog niet veel tegengekomen op blogs, dus lekker origineel ook haha! Liefs

 4. foryourstyle says:

  Vind het een leuke outfit! Aparte kleur en staat erg leuk in combinatie met de top!

 5. Naomi says:

  Vind de kleur van je broek echt SUPER cool! Zelf weet ik niet of ik het zou durven dragen, maar dat terzijde, echt heel mooi!

Comments are closed.