Outfit of the day | Oh hi leopard coat

Outfit of the day | Oh hi leopard coat

Een paar weken geleden spotte ik bij de Zara deze fantastische jas: een luipaard-print winterjas. Hoewel de meningen erover verdeeld zijn, vind ik hem fantastisch en tja ik ben degene die hem moet dragen. Jammer genoeg is het wel een jas voor de fun. Je kunt hem maar met twee knopen dichtmaken, waardoor je het alsnog koud hebt als je op de fiets zit. Maar heij, deze jas is een extra jas, dus ik ben er erg blij mee. Kijk je mee naar mijn outfit?

Tule rok

Oh boy, de sale is weer begonnen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik de afgelopen tijd weer veel nieuwe kleding heb geshopt. Naast deze jas, draag ik ook een fantastisch rokje. Namelijk een tule rok van Vila. Ik heb al verschillende keren een tule rok in mijn handen gehad, maar hem iedere keer niet gekocht. Omdat ik een beetje twijfelde of ik hem ook wel naar mijn werk kon dragen. Daarnaast heb je deze rokken in alle soorten en maten. De een ziet er net wat beter uit qua kwaliteit dan de andere. Echter was deze rok precies goed. Niet te kort, niet te lang en mooi afgewerkt. img_4770

2016-12-07-12-34-03 2016-12-07-12-30-05 2016-12-07-12-34-06  2016-12-07-12-32-12 2016-12-07-12-30-49 2016-12-07-12-32-02  2016-12-07-12-32-07   2016-12-07-12-31-42

Hoe combineer je een tule rok?

Zoals je kunt zien draag ik de tule rok gecombineerd met een coltrui en een sterretjes panty. Het oogt meteen heel feestelijk vind ik zelf. Echter kun je een tule rok ook heel makkelijk dragen met een gestreepte top in combinatie met een spijkerjasje. Ik vind het juist zo leuk dat je met dit rokje zoveel kanten op kan.

vila-virokas-rok-zwart-3294478-1000x1000Dit rokje heb ik geshopt bij de webshop Miinto.nl. Ik weet niet of je al bekend bent met deze webshop, maar het is niet zomaar een webshop. Het is namelijk een soort van platform waar allerlei kleine (online) winkels en boetiekjes hun krachten samen bundelen en een mega online webshop zijn begonnen. Naast het rokje bestelde ik ook nog een blouse en beide items zijn van een ander bedrijf. Juist door alle kleine webshops samen te voegen, kunnen ook zij opboksen tegen de reuze giganten als Zalando. Zelf vind ik dit een fantastisch iniatief, want er moet wel keuzevrijheid blijven qua winkels en de kleine winkels bieden soms nog wel leukere kledingstukken aan en verdienen ook een kans vind ik.

Shop jij wel eens bij Miinto?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen
Photos by FleurSophia

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Natascha says:

    Wat een gave outfit zeg! Ik vind je jas juist fantastisch, hij staat je goed. Jammer dat ‘ie niet zo warm is hihi. De rok staat je ook leuk!

    • Die is van Calzedonia. Een winkel die helaas niet in Nederland ligt, maar wel bijna overal in Europa: Spanje, België, Duitsland, UK, Italië, Polen, etc.

  2. Lotje says:

    Oh die jas is zoo leuk!! Ik zag ‘m ook hangen maar niet meegenomen. Nu toch maar misschien teruggaan haha! X

Comments are closed.