Outfit of the day | Toerist in eigen land

Outfit of the day | Toerist in eigen land

Yay! Het is vrijdag. Bijna weekend! De vrijdag is de leukste dag werkdag van de week, omdat er dan altijd een bepaalde weekend vibe op kantoor hangt. Niet gek natuurlijk, want het weekend staat voor de deur. Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe outfit. Deze keer in het mooie Amsterdam. Een paar weken geleden was het weer eens tijd voor een gezellig dagje in Amsterdam. Ik vind het heerlijk om af en toe door de stad te slenteren, toeristen te bekijken, langs de grachten te lopen en te genieten van alle facetten die een grote stad te bieden heeft. Altijd als ik door Amsterdam loop, heb ik een beetje het gevoel dat ik op vakantie ben omdat het een grot stad is. En laat ik nu net dol zijn op het maken van citytrips.  🙂 

Toerist in eigen land

Iedereen heeft wel een aantal guilty pleasures. Een guilty pleasure van mij is lekker loeren naar toeristen en alle andere mensen die langskomen als je ergens in een cafeetje zit. Het is niet alleen fascinerend wat sommige mensen dragen qua kleding, maar het is ook op een bepaalde manier ontspannend. Oké, genoeg daarvoor. Nu is het tijd voor de outfit. Ik draag een van mijn favoriete outfits. Simpel, maar leuk en toch wat netter. Het is een 7/8 broek, dus voor nu is die een beetje kort en koud als ik op de fiets zit naar mijn werk zit, maar met lange laarzen kan het nog wel. Vooral die blouse is een grote favoriet.

2016-09-30-16-27-51

2016-09-30-16-27-31 2016-09-30-16-27-15 2016-09-30-16-28-21-2 2016-09-30-16-28-37 2016-09-30-16-28-39

Jasje: Costes – Blouse: Costes – Jeans: Levi’s – Schoenen: winkeltje in Málaga

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij via FacebookTwitter InstagramPinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Darina says:

    Oja, daarom hou ik ook zo van Amsterdam! Je outfit vind ik heel tof, vooral het jasje en de blouse.

  2. Natascha says:

    Ik heb dezelfde guilty pleasure haha, daarom vind ik het zo heerlijk om in de zomer een terrasje te pakken 😉 Je outfit vind ik trouwens tof, dit zou ik zelf ook dragen.

Comments are closed.