Vertel wie je bent & Spam je blog!

Vertel wie je bent & Spam je blog!

Het is tijd voor Spam je blog (+ webshop)! De vorige keer dat ik zo’n artikel plaatste is echt een eeuwigheid geleden. Tijd om daar verandering in te brengen. Er vindt een hele transitie plaats in bloggers-land. Veel bloggers zijn gestopt, geminderd met bloggen maar er zijn ook een boel nieuwe bloggers bij gekomen. Mijn eigen blog ook veranderd. Ik ben nu geen student meer die naast het studie blogjes schrijft. Nee, ik ben afgestudeerd en werk alweer bijna een jaar fulltime als PR en marketing consultant bij een PR bureau. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn blog ook is veranderd. Ik post niet meer elke dag een blog en ik schrijf nu ook over de struggles waar je in het werkende leven tegenaan loopt. Een onderwerp waar ik eerst nog een kaas van gegeten. Daarnaast post ik nog steeds met enige regelmaat outfit foto’s, neem ik je mee op reis en ga maar door. 

Nu is het tijd voor jou!

De blogwereld is veranderd. Daarom ben ik heel nieuwsgierig naar jou. Wie ben jij? Waarom bezoek je mijn blog? Blog je zelf ook? Ik ben heel benieuwd naar mijn lezers. Uiteraard mag je natuurlijk ook reageren als je geen blog hebt. Ik wil jullie graag een beetje leren kennen. Ik vertel vaak veel over mijzelf, nu wil ik iets van jullie horen! Let me know!

sqa

Ik kijk uit naar alle reacties. Als je vragen of suggesties hebt, voor mijn blog zijn die ook welkom.

Volg mij op Bloglovin, FacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

 1. Elisa says:

  Ik vind zulke posts zo tof! Ik merk dat het heel moeilijk is om nu als ‘nieuwe’ blogger binnen te breken in het blogwereldje, dus heel fijn dat we hier ongegeneerd mogen spammen!

  Ik ben Elisa, een grafisch ontwerper van 25 die in Gent woont! Ik heb een tijdje over vanalles en nog wat geblogd maar zachtjes aan is mijn focus voornamelijk op beauty gaan liggen. Ik schrijf voornamelijk over de meer luxe en niche beauty- en skincareproducten, al komt er af en toe ook wel eens wat budgetbeauty aan bod! Ik vind mooie foto’s en kwalitatieve tekst heel belangrijk dus ik doe hier erg mijn best voor. Ik begin eindelijk een beetje mijn eigen stijl te vinden! Het zou heel fijn zijn om dit te delen met meer lezers, want ik merk dat die nu nog een beetje achterwege blijven omdat ik nogal slecht ben in reclame maken 😀 Mijn blog kan je vinden op http://www.zeeziek.com

 2. Renske says:

  Wat ik nu ga zeggen, is waarschijnlijk het meest bizarre ooit uit de mond van een blogger: tijdtechnisch gezien komt het mij wel goed uit dat veel bloggers zijn geminderd met bloggen. :’) Zelf heb ik enkel in het weekend tijd om blogjes te lezen, welke ik doordeweeks dan opspaar, haha. Dus ik ben blij dat alle bloggers die ik volg niet dagelijks een blogje plaatsen, dan kan ik in het weekend honderden blogjes lezen. Oeps!

  Enfin, als 25-jarige brunette blog ik op Montévie, waar je eigenlijk een ‘zooitje ongeregeld’ aan blogjes aantreft. Van vaste rubrieken (zoals iedere woensdag ‘1000 vragen aan jezelf’ en eens per twee weken op dinsdag ‘Dilemma’s op Dinsdag’) tot aan persoonlijke blogjes, lekkere recepten, boekreviews en DIY’s. Kortom, ik blog over alles waarover ik wíl bloggen! 🙂

 3. Homeofdaisies says:

  Hoi, ik kwam net via Facebook je blog tegen. Ik ken je nog niet, maar daar komt bij deze verandering in! ? Mijn naam is Daisy en ik blog ruim 2.5 jaar op homeofdaisies.nl een beauty, personal lifestyle en travel blog. Zelf schrijf ik 3 blogs per week en upload daarnaast 2 video’s. Wie weet kunnen we elkaar volgen ? xo Daisy

 4. Mariska says:

  Ooh wat een gave baan! Hoop dat ik later ook zoiets kan doen 😀

  Ik ben Mariska, 23 jaar en heb een baby genaamd http://www.matteandshimmer.nl , is 1 december precies een jaar oud. Ondanks dat m’n beauty/make-up blog niet heel oud is gaat het heel goed! Naast m’n fulltime HBO studie (media & entertainment management) weet ik op de een of andere manier nog steeds elke dag een artikel te plaatsen, 1x per week een persoonlijk artikeltje: achter het scherm 🙂

  Leuk als je komt kijken! x

 5. Ester says:

  Ik blog zelf inmiddels 14 jaar op http://estrellaweb.nl en ik heb de laatste maanden een beetje een off-periode gehad waardoor ik ook niet zoveel zin had in bloggen. Gelukkig is dat weer wat bijgetrokken en gaat ‘t nu weer een stuk lekkerder. Ik had mezelf blijkbaar stilletjes aan zoveel ‘regeltjes’ opgelegd waaraan mijn blog en het bloggen moest voldoen, dat het echt niet meer leuk was. Tijd om te veranderen dus!

  Zelf volg ik ook eigenlijk bijna geen blogs meer. Ik vind het dan leuker om zo nu en dan even een paar random blogs te bezoeken en daar wat te lezen en te reageren. Zoals nu dus bij jou.

  Wie ik ben? Mijn naam is Ester, ik woon in Gorinchem als happy single, ben gek op mijn huisdieren, hou van fietsen op mijn mountainbike, wandelen, lezen, handlettering, fotografie, graphic design en webdesign, ben slechtziend en columnist voor het AD.

 6. Athina says:

  Hi! Ik ben Athina, 21 jaar uit ‘t Westland. Ik blog over mijn liefde voor het Griekse eiland Karpathos. Ik kom hier al 13 jaar en deel hotspots, hotels en restaurants op mijn blog. Er zitten ook persoonlijke verhalen tussen en ook andere reizen die ik maak verschijnen er. Zo ging ik in juli naar de Noordelijkste camping ter wereld. Liefs, Athina

  • Athina says:

   Hi! Ik ben Athina, 21 jaar uit ’t Westland. Ik blog over mijn liefde voor het Griekse eiland Karpathos. Ik kom hier al 13 jaar en deel hotspots, hotels en restaurants op mijn blog. Er zitten ook persoonlijke verhalen tussen en ook andere reizen die ik maak verschijnen er. Zo ging ik in juli naar de Noordelijkste camping ter wereld. Liefs, Athina

 7. Mylene says:

  Je schrijft niet alleen leuk, maar ook jouw design ziet er goed uit. Stiekem vind ik dat toch wel belangrijk als ik een blog bezoek, haha. Zelf blog ik al heel wat jaartjes, maar lang niet altijd even actief. Tegenwoordig gaat het over reizen, fotografie en af en toe wat hersenspinsels van mij. Belangrijk voor mijn eigen blog vind ik dat het persoonlijk moet blijven (:

 8. Fardou says:

  Leuk! Ik lees je blog omdat het veelzijdig is! Erg leuk!
  Ik heb een reisblog genaamd fartravels.nl. Hier schrijf ik over bestemmingen, budgetteren, persoonlijke verhalen, citytrips, reisdagboeken etc. Op dit moment ben ik op een 3 jaar durende wereldreis. Met in 2016 indonesie, australie, fiji en nieuw zeeland en hier komen in 2017 nog 10 landen bij! Check fartravels.nl 🙂

 9. Armande says:

  Wat een leuk blog-idee! Ik vond je via Facebook. Ik blog al een tijd maar mijn site http://armande.net is in deze vorm nog vrij vers. Ik heb het idee dat ik niet zo’n standaard blog heb, 50+ (omg) en zonder kinderen. En een broertje dood aan beauty, met uitzondering van een fris cremepje.
  Ik schrijf over internet business en het wonen in Duitsland, afgewisseld met creatieve uitspattingen.

 10. Tamara TS says:

  Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl

 11. Marcella says:

  Ik volg jou al heel wat jaartjes. Soms vanaf de zijlijn, andere keren verslind ik elke blog. Zelf blog ik al sinds 2003 (oma!) en sinds 2009 op mijn travelblog http://www.marcellamolenaar.nl. Hier schrijf ik over mijn reizen, ver weg, maar ook dichtbij huis. Ik vind het leuk om te inspireren om op ontdekking te gaan. Er is zoveel moois! Ik ben in het dagelijks leven trouwens communicatiespecialist bij een zorgverzekeraar, maar ik oriënteer me op een nieuwe baan 😉 Ik zoek een functie waar ik me meer met content, reizen en social kan bezig houden.

 12. kim says:

  Ik had niet de indruk dat de blogs aan het afnemen waren, maar eerder dat ze zoals paddenstoelen uit de grond schieten. In België staat bloggen wel nog minder op de voorgrond dan in Nederland. Ik ben Kim, een 29jarige levensgenieter met een bourgondische levensstijl. Mijn reisblog geeft een mooi overzicht van alle reizen die ik al gemaakt heb. Het zou fantastisch zijn moest ik met mijn reisblog http://www.kimpressionsblog.com wat denksporen kunnen uitzetten om mensen nieuwe inzichten en zienswijzen te bezorgen. Het liefst van al wil ik mensen bij de kraag grijpen met mijn verhalen en inspireren om morgen zelf de wijde wereld in te trekken.

 13. Healthy Travels says:

  Ik kom net een maand kijken in de blogwereld en vind het super leuk andere bloggers te ontmoeten. Ik kan zoveel van jullie leren!
  Mijn blog, Healthy Travels gaat over mijn persoonlijke reis die ik maak naar een goede gezondheid en is informatief voor anderen die op zoek zijn naar handvaten om gezonder te leven. Ik schrijf over sport, voeding, travel en life. Ik heb duizenden ideeën, maar ook een fulltime baan en liefde voor sport, dus beetje bij beetje hoop ik mijn site volgend jaar te laten groeien! Ik kom zeker vaker terug op je site om je interessante artikelen te lezen!

 14. Iraida says:

  Wat een toffe baan! En ik vind de uitstraling van je blog prachtig. Het zorgt voor rust en nodigt uit om te lezen. Ik ben Iraida(27) en heb drie jaar geleden mijn lifestyle blog http://www.iraidaclare.nl opgericht. Het is mijn dagelijkse spiegel, maar dan online en zonder filter. Hoop je daar te zien!

 15. Ik heb je blog volgens mij gevonden omdat jij mij hebt gevonden! Haha! Ik ben Manouk, 25 jaar, student Geschiedenis & Kunstgeschiedenis en ik blog sinds kort over reizen. Ik reis graag en veel en bereid me momenteel voor op mijn eerste grote reis.. Spannend! Ik heb er wel heel veel zin in. Tot dan plaats ik blogs over hoe ik me voorbereid en over reizen binnen Europa 🙂

 16. Iris says:

  Ik heb je blog net pas gevonden via een facebookgroep, super leuk! Ik ga je zeker even volgen op Bloglovin om je bij te kunnen houden. Ik blog nu zelf bijna 2 jaar. Ik doe het vooral om mijn ei kwijt te kunnen en omdat ik het zo leuk vind. Ik ben fotograaf en vind het heerlijk om daarom fotoshoots met jullie te delen, maar ik deel ook genoeg andere dingen die mij bezighouden, zoals: opruimen, boeken, reizen etc. Mijn site is: http://www.iriszaagman.com

 17. Wendy says:

  Leuk zo’n artikel dat uitnodigt om lekker ongegeneerd over je eigen blog te spammen :). Ik heb een perfect leven, afgestudeerd, huisje, vriend en fulltime baan met prima salaris. Maar ik ben niet gelukkig. Afgelopen jaar besloot ik daarom hulp in te schakelen van een lifecoach die me heeft doen beseffen dat ik mijn droomleven na moet jagen. In mijn droomleven werk ik onafhankelijk van tijd en plaats en leef ik ‘geitenwollensokken’ eenvoudig. Op uitjebubbel.nl blog ik sinds een paar maanden (in de hoop daarmee anderen te motiveren) over de dingen die ik meemaak en onderwerpen die mij bezighouden op de reis richting mijn droomleven.

Comments are closed.