Mijn liefde voor | KIKO

Mijn liefde voor | KIKO

Tijdens onze vakantie in Warschau ben ik op zoek gegaan naar de KIKO. Op internet had ik gevonden dat er een winkel lag in het winkelcentrum. Eenmaal aangekomen bleek dat de KIKO winkel gesloten was. Dit was natuurlijk wel even balen, aangezien ik dol ben op dit make-up merk. En omdat dit merk niet in Nederland wordt verkocht, had ik mijzelf enorm verheugd om weer eens een winkel van KIKO te bezoeken. 

Mijn eerste KIKO bestelling
Een pleister op de wond is dat ze wél een online shop hebben waar je hun mooie producten kunt shoppen. Daarom kon ik het niet laten om een online bestelling te plaatsen. Het online bestellen van make-up is niet echt ideaal, aangezien je nooit precies weet wat de kleur is. Ondanks dat heb ik afgelopen weekend toch een hele leuke bestelling geplaatst. Ik ben er heel benieuwd naar. Zodra ik het ontvangen heb, zal ik het zeker laten zien op mijn blog.

Wat vinden jullie van het merk KIKO?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

18 comments

  1. Manon says:

    Ik wil ook zo graag wat van Kiko maar stel het bestellen steeds uit, ik vind de blush heel mooi en het palette, wauw! Ik ben benieuwd naar je bestelling!

  2. Laura - Sunlight Dream says:

    Ik heb nog nooit iets van Kiko besteld, want ik vind het toch een stuk leuker om in de winkels te neuzen. Maar als ik het ooit op vakantie tegen kom, dan ga ik er zeker een kijkje bij nemen!!

  3. Leonie says:

    Ik wist helemaal niet dat ze ook een online shop hadden! Ik kom alle prachtige producten op vakantie inderdaad wel altijd tegen. 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.