WIN | Oordopjes van Fossil

WIN | Oordopjes van Fossil
Misschien had je het al op één van mijn social media kanalen voorbij zien komen, maar het is weer tijd voor een winactie. Het is ondertussen al een hele poos geleden dat er een winactie online stond. Extra leuk dat je deze keer maar liefst kans maakt op één van de drie oordopjes van Fossil. 
Wil je kans maken op deze eye-cather oordopjes van Fossil? Kijk dan snel hieronder wat je moet doen!

1. Volg mij via Facebook en deel de winactie
of 
2. Volg mij op Twitter en retweet de winactie
Meer kans maken?
Volg mij via Instagram (+1)
Volg mij via Bloglovin (+1)
De winactie loopt tot en et
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

 1. sandra says:

  Hele mooie oortjes, een keer wat kleurrijks.
  Ik heb je geretweet (@xsajo) en ik volg je op bloglovin (sandra9454) en insta (sannnndd).

 2. Tamara TS says:

  Wat een toffe actie!!! Super cute zijn ze! Ik heb meegedaan via FB (Tamara Mara Großmaul) en Twitter (@paramara1982). Ik volg op Instagram (@paramara1982) en BL (Tamara TS). paramara1982@gmail.com

 3. Lotte Hagedoorn says:

  Leuke actie!! Ik doe mee via Twitter (@Lotteha) en volg je via bloglovin en instagram.

Comments are closed.