PR successen van Diolifestyle

PR successen van Diolifestyle

Dat PR voor je blog belangrijk is, hoef ik hopelijk niet meer uit te leggen. Het vergroot niet alleen je naamsbekendheid, maar zorgt ook voor een boost aan traffic en verhoogt je SEO score van je website. Hoe je PR succes boekt met je blog, lees je hier. In dit artikel deel ik de PR successen van Diolifestyle.nl van de afgelopen maanden, want dat waren er nogal wat.. 

In the spotlight

You hate or you love it. Vaak zit er aan een PR moment ook een moment of fame gekoppeld. Voor je het weet staat er een camera voor je neus of word je gefilmd. Dit beeldmateriaal is ter ondersteuning van een artikel of interview. Soms mag je een eigen, persoonlijke foto aanleveren, maar meestal zijn het beelden die door een fotograaf gemaakt worden. Beelden die vervolgens het internet overgaan en waar jouw naam bij staat.

Hoewel het nooit een heel duidelijk reclame praatje is, is het wel reclame voor jou als persoon of voor je bedrijf. Het noemen van alleen al je bedrijfsnaam heeft een bepaalde PR waarde. Als er ook nog een linkje naar je website in komt, is dat alleen maar beter.

PR successen van Diolifestyle

Zoals ik hierboven als zei, heb ik de afgelopen maanden voor veel PR successen gezorgd. Dit resulteerde in meerdere artikelen in zowel offline als online media.

Artikel AD.nl – Mijn salaris als online marketeer. Ook verschenen in print.

Artikel Intermediar.nl – Mijn salaris als online marketeer

Artikel Metronieuws – Dresscode op het werk

Artikel PuurSuzanne – Blog over work-life balance

Artikel Aranka – Blog over het waarmaken van je twee grootste dromen

Artikel Budgetella – Tips om geld te besparen

Rader+ – Artikel over freelancen en financiën, alleen print

Artikel MoneyMon – Salaris freelance online markeer

Aan de slag

Mocht je nu denken, dat wil ik ook?! Ga aan de slag. Houd de Facebookgroep RuM in de gaten. Dat is dé vraagbak van journalisten, maak lijsten in Twitter met relevante zoektermen voor jouw bedrijf, houd je LinkedIn in de gaten en reageer op oproepjes van andere websites of bloggers wanneer zij op zoek zijn naar gastbloggers.
Als je dit regelmatig doet, gaat de SEO score (PA en DA) van je URL stijgen, word je beter zichtbaar in Google, krijg je meer traffic en zorgt het voor een boost aan naamsbekendheid. Dus, waar wacht je nog op?!

Wat is jouw laatste PR succes voor je website?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Sanne says:

    Wow, wat ben je goed bezig! Echt een mooi lijstje. Ik ben niet zo dol op dat momentje of fame, dus heb dit soort PR nog nooit zo bewust opgezocht. Zou ik eigenlijk misschien wel wat meer moeten doen 😉

Comments are closed.