Scoor Ryanair vliegtickts voor een prikje tijdens Black Friday

Scoor Ryanair vliegtickts voor een prikje tijdens Black Friday

Yes, vrijdag is het Black Friday. Een dag waarop veel winkeliers stunten met hoge kortingen. Mocht je gemist hebben wat Black Friday is, dat vind je hier + mijn verlanglijstje. Naast o.a. Bol.com, Mediamarkt, Bijenkorf en de Hema, doet Ryanair uiteraard ook mee met Black Friday. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat je al voor een tientje(!) op citytrip kunt naar heel veel bestemmingen in Europa.  Dus, waar wacht je nog op? 😋😋

Stunten met vliegtuigstoelen

De low-budget vliegmaatschappij Ryanair stunt maar al te graag met hun prijzen voor vliegtickets. Regelmatig gooien ze ‘vliegtuigstoelen’ in de sale en kun je voor een prikje er even tussenuit piepen. En zeg nu zelf; soms is het toch heerlijk om cultuur te snuiven in een andere stad? Of je nu zin hebt in een last-minute shopsessie in het bruisende Londen of toch liever nog wat zonnestralen meepakt in Barcelona en geniet van overheerlijke tapas of gaat voor een lekkere Guiness in Dublin; het kan allemaal.


Vliegtickets voor minder dan een tientje

Mocht je niet kunnen kiezen naar welke stad je naar toe wil, kun je natuurlijk ook twee citytrips boeken, want als de tickets zó goedkoop zijn, kun je dat toch bijna niet weerstaan..? 😏 Of je nu zin hebt in een Italiaanse stad, liever cultuur gaat snuiven in Engeland, een bezoek brengt aan het goedkope Oost-Europa of kiest voor Palma di Mallorca, het kan. Ga snel naar de website van Ryanair en zorg dat je het vóór 24 november 23.59 boekt. 

Kerst cadeau tip

Wees er snel bij, want deze aanbiedingen gelden tot en met 24 november. In de reisperiode van 1 december tot en met 31 december krijg je de meeste korting. Dus heb je nog geen cadeautje voor je vriend of moeder voor Kerst, wellicht zijn vliegtickets dan wel een leuk idee. 😉

Waar gaat jouw volgende citytrip naar toe?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

  1. Larissa says:

    Ontzettend leuk dat RyanAir mee doet aan Black Friday! Ik had het al gezien deze week, maar helaas zijn de meeste vliegtickets vanaf Eindhoven airport, en laat dat nou net énorm ver weg zijn voor mij. Helaas!

Comments are closed.