Shoplog | The Body Shop

Shoplog | The Body Shop

Zoals de meeste van jullie wel weten, was er twee weken geleden final sale bij The Body Shop. Heel veel producten voor een kleine prijs. Dat noem ik pas leuk shoppen. Normaal gesproken vind ik The Body Shop aan de dure kant, maar met de sale waren de prijzen erg leuk. Het zijn wel dierproefvrije producten, dus daar mag ook wel wat extra voor betaald worden.

Ik vind de ‘passion fruit’ lijn erg lekker, dus daar heb ik dan ook een aantal producten van gekocht. Zo heb ik twee showergels en een bodybutter gekocht. Deze lijn ruikt zó lekker, ik kan er de hele dag aan blijven ruiken. Eigelijk is bijna alles wat ze verkopen bij de The Body Shop lekker, het ruimt allemaal zo heerlijk zoet. 
Ook bestelde ik een ‘pink grapefruit’ showergel in XL, daar kan ik voorlopig mee vooruit. Wat ik ook zo fijn vind aan de producten van The Body Shop is, dat je de geur na het douchen nog best lang ruikt. Heerlijk toch? (:

Als laatste plaatste ik nog een verzorgde lipbalm in het winkelmandje. Ik gebruik heel veel lip producten, een klein voorraadje kan geen kwaad. Daarbij had ik nog geen ervaring met deze van The Body Shop, dus die wilde ik wel eens proberen. Het is over het algemeen een best fijne lip balm, alleen na een tijdje gaat hij erg prikken en trekken. Het kan best dat dat aan mij ligt, maar ik vind het in het begin erg fijn erna wat minder. Verder zitten er kleine glitter in de lip balm verwerkt, dat ziet er wel heel tof uit op je lippen. 
Ik ben heel blij met mijn aankopen en ik ga er lekker van genieten. 

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

 1. Vianne says:

  Ik wilde eigenlijk ook nog naar The Body Shop tijdens de sale, maar ben het eigenlijk helemaal vergeten. Beetje jammer. Je hebt wel hele leuke aankopen gedaan!

 2. Daniëlle Springer says:

  Die passievrucht douchegel en butter heb ik ook en ik vind ze echt goddelijk! Ze ruiken zo lekker!

 3. Lisette R says:

  Ik ga die passievrucht body butter ook kopen. Die lijkt me zo heeeeeerlijk! Fijne producten heb je gekocht.

 4. Simone -lifeofsimone- says:

  Leuk leuk! Ik heb in de sale een heel lekker geurtje gekocht. Volgende sale ga ik ook mijn slag slaan qua andere producten haha

 5. Femke | Younique says:

  Wat een fijne producten heb je gekocht. Ik vind het ook echt altijd een pre van TBS-producten dat je het nog zo lekker lang blijft ruiken. X

 6. ikbenirisniet says:

  Ik wil de grapefruit showergel ook! Ik heb daar een paar een keer de olijfolie-versie van gehad en die vond ik heel fijn, het is ook zo'n handige grote pot. Ik heb ook een grapfruit-geurtje van TBS en die ruikt zooo lekker. I love grapefruit! <3

 7. Tessa says:

  Die showergels lijken me heerlijk. Ik heb nog getwijfeld of ik moest bestellen in de sale, maar mijn bankrekening zei heel hard nee. 😉

Comments are closed.