Shoplog | Hema & Action

Shoplog | Hema & Action

Het is weer tijd voor een shoplog, mijn vorige is alweer een tijdje terug. Normaal gesproken zien jullie altijd shoplogs waarin ik jullie mijn nieuwe kleren, schoenen of accessoris wil laten zien. Deze keer heb ik iets anders, namelijk wat spulletjes voor mijn kamer en schrijfwaren gekocht.
Bij de Hema verkopen ze op dit moment zo’n leuke schrijfwaren. Allemaal in een hele leuke stijl. Daarbij hebben ze een deskplanner die heel handig is, voor mij als blogger. Verder verkopen ze ook een heleboel leuke DIY spulletjes. Aangezien ik het erg leuk vind om creatief bezig te zijn is dat extra leuk. 

Deze te gekke vaas kocht bij de Action. Ik vind hem erg mooi en het kleurtje zag er ook niet verkeerd uit. Alleen wist ik eerst niet wat ik voor erin moest zetten. Totdat ik bij de Albert Heijn kwam waar ze kersenbloem verkopen. Dat zijn takken waar allemaal knopjes aan zitten die uiteindelijk gaan bloeien. Super leuk. Ik ben er heel blij mee en het ziet er meteen heel stylish uit. 

Op veel blogs had ik goede reviews gelezen over de deskplanner van de Hema. Hij leek mij wel handig, vandaar dat ik hem ook aangeschaft heb. Veel makkelijker om de planning bij te houden. Ook kocht ik nog een super leuk notitieboekje. Ik vind de schrijfwaren van de Hema op dit moment zo leuk. Ze letten zo goed op alle details. Het ziet er allemaal heel gelikt uit. Daarbij is een notitieboekje altijd handig om dingen in op te schrijven. Ik gebruik hem voor mijn stage. Bij de Hema verkopen ze op dit moment allerlei handige en leuke spulletjes om DIY dingen te doen. Ik zag de stempels liggen en vond ze heel gaaf. Dus deze gingen meteen in het winkelmandje. Als laatste kocht ik bij de Hema nog van die leuke stickers. 
Bij de Action kocht ik nog vier rolletjes washi tape. Ik vond de patroontjes erg gaaf. Daarmee kun je natuurlijk ook knutselen. Op verschillende blogs heb ik allemaal van die leuke visionboards voorbij zien komen. Het lijkt mij heel leuk om zelf ook zo’n eentje te gaan maken en met deze spullen moet dat wel lukken. Als laatste kocht ik nog een losse kaars voor op mijn kamer, omdat de vorige op was. 
Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Chrystal says:

  Die vaas van de Action is echt leuk!! De desk planner van Hema heb ik ook, en die stempels en stickers heb ik gehad voor Sinterklaas. Leuk zijn ze hè?

 2. Tessa says:

  Oh, jij brengt mij op zo'n goed idee. Ik wilde die vaas ook al heel lang, maar had geen idee wat ik erin zou zetten. Maandag ga ik hem ook halen in het paars.

 3. Anniek says:

  Superleuke items heb je gehaald, ik vind vooral die blauwe vaas heel gaaf, zeker met die takken met knopjes eraan, zo mooi vind ik dat! Wat een leuke blog heb je trouwens, ik volg je op Bloglovin!

 4. Birte says:

  Er is letterlijk een nieuwe Action opengegaan op 1 km van mijn voordeur. So happy ;-)! Die vaas is trouwens echt wel heel mooi!

 5. Linda says:

  Leuke fijne aankopen heb je gedaan! Ik vind de tape zo leuk en vrolijk. En over de planner heb ik veel goede verhalen gehoord 🙂

 6. Farah says:

  Leuke aankopen allemaal! Bij de hema hebben ze echt te leuke spullen. Moet me elke keer inhouden daar ;).

Comments are closed.