Sieraden van Luz | Minimalistische armcandy

Sieraden van Luz | Minimalistische armcandy

Vorige week stond de postbode met een méga doos voor mijn deur. Ik had geen idee wat het kon zijn, want het enige dat ik verwachtte waren armbandjes van Luz. Een mooie sieradenlijn die verkrijgbaar is bij de schoenenwinkel Sacha. Toen ik de mega doos aanpakte voelde die wel erg licht, alsof er bijna niets in zat. Eenmaal open zag ik dat er twee kleine zakjes met sieraden van Luz inzaten. 

Elke pakketje is een feestje

Het is en blijft ontzettend leuk als je weer een pakketje krijgt, hem open maakt en af wacht wat er deze keer in zit. Ik ben ook ontzettend dankbaar voor alle mooie spullen die ik ontvang. Nu weer terug naar mijn pakketje. Ik maakte de zakjes open en zag dat er twee hele mooie subtiele armbandjes in zaten. Precies zoals ik verwachtte: klein maar fijn.

img_4935

Subtiele sieraden zijn al een tijdje hot. Ik schreef er zelfs al een keer een blog over. Hoewel ik ondertussen al heel wat sieraden heb, kan ik er – net als bij kleding – geen genoeg van krijgen. Het blijft leuk om nieuwe combinaties te bedenken. Meestal draag ik zilveren sieraden, maar ik vond het leuk om deze keer voor goudkleurige armbandjes te kiezen met een paar steentjes in het midden. Ik vind vooral het groen/blauwige armbandje erg mooi. Je kunt hem ideaal naast je horloge dragen, zodat je toch een beetje het gevoel van armcandy creëert, maar het niet te heftig wordt.img_4942img_4947Sieraden maken je outfit compleet. Ik heb niet voor niets een mooie verzameling, zodat ik iedere keer wel iets passends heb bij al mijn outfits. Behalve sieraden, kun je met schoenen ook zorgen voor veel variatie in je outfit. Stel je draagt stoere boots onder een jurkje of je draagt pumps onder een jurkje. Dat geeft een hele andere indruk. De boots zijn een stuk stoerder, terwijl de pumps wat vrouwelijker zijn. Zeker nu de feestdagen voor de deur zijn, is het leuk om je wat feestelijker te kleden en een keer te kiezen voor pumps.

Partygift

Mocht je last-minute nog een cadeautje nodig hebben of als je jezelf wilt verwennen, dan heb ik goed nieuws. Met de kortingscode Diolifestyle ontvang je 20% korting online op de gehele collectie LUZ accessoires. De korting is geldig t/m 31 december 2016.

Wat vind je van mijn nieuwe armbandjes?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

Comments are closed.