Summer Shopping – De leukste bikini’s op een rijtje

Summer Shopping – De leukste bikini’s op een rijtje

De zomer staat voor de deur, hoog tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe bikini. Ondanks dat we tegenwoordig vaker op vakantie gaan dan vroeger, slaan we niet graag de zomervakantie over. Want zeg nu zelf; na een jaar hard werken, heb je het ook verdiend om met je billen op een strandbedje te liggen, een cocktail te drinken en roomservice te bestellen. Om dit alles nog nét wat aangenamer te maken, draag je ook één van je nieuwe bikini’s, zodat je op het strand of langs het zwembad kunt pronken. Tijd om te gaan shoppen voor de zomer. In dit artikel staan de leukste bikini’s op een rijtje. 

De leukste bikini’s op een rijtje

Bikini’s heb je in alle soorten en maten. Daardoor is het fijn om meerdere bikini’s te hebben, zodat je af en toe kunt afwisselen. Dit seizoen zie je veel streepjes en botanische prints. Uiteraard zijn de effen bikini’s zoals elk jaar weer present als je niet van drukke printjes houdt. Hieronder vind je de 8 mooiste en leukste bikini’s van River Island.

Bikini 1 – Bikini 2 – Bikini 3 – Bikini 4

Get ready!

Heb je al een vakantie geboekt of ben je nog aan het uitzoeken wat het gaat worden? Grote kans dat het een warme bestemming wordt. Dit zijn de mooiste bikini’s van River Island, maar er zijn nog genoeg andere toffe webshops die bikini’s verkopen. Dit zijn andere leuke webshops die je zeker niet mag overslaan als je je gaat voorbereiden voor de zomer en dus op zoek gaat naar een nieuwe bikini.

Bikini 5 – Bikini 6 – Bikini 7 – Bikini 8

“Kan jij ook niet wachten totdat het moment eindelijk daar is dat je in je bikini ligt, de zon voelt branden op je gezicht en dat alles met een fantastisch uitzicht..?”

Welke bikini is jouw favoriet?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

  1. AFRALTI says:

    Ik herken het wel een beetje. Gebrek aan inspiratie heb ik niet zozeer, maar ik heb het vooral erg druk, waardoor ik ”s avonds niet altijd de energie heb om nog een artikel te schrijven. Er komt gewoon niks meer uit 🙂 Verder heb ik ook een aantal leuke events meegemaakt de afgelopen tijd. Altijd erg leuk!

Comments are closed.