Tip | National Glamour Day & Night

Tip | National Glamour Day & Night
Zaterdag is het weer zo ver, de Nationale Glamourday. Dit is een halfjaarlijks terugkerend evenement in Nederland en België. Tijdens deze Glamourday krijg je, op vertoon van het tijdschrift Glamour, 20% korting in alle deelnemende winkels. Het aanbod aan winkels die deelnemen aan deze dag zijn voornamelijk fashion winkels.

Zelf vind ik het een fijne actie, waar ik dan ook graag gebruik van maak. Meestal koop ik dan een aantal kledingstukken voor het nieuwe seizoen. Dit is vaak de nieuwe collectie en daardoor niet afgeprijsd. Tijdens de Glamourday ontvang je dan toch 20% korting op de nieuwe collectie. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. En aangezien ik voorstander ben van korting is dat alleen maar leuk.
Mocht je om wat voor reden dan ook niet naar de stad kunnen, bij een aantal winkels kun je de kortingscode ook online gebruiken. Overal is aan gedacht. Tijdens deze editie hebben ze ook iets nieuws. Je kunt namelijk op vertoon van je Glamour bij een aantal deelnemende restaurants dineren met korting. Leuk om te weten als je na een geslaagde shopsessie nog ergens een hapje wilt weten.  

Gaan jullie ook naar de Nationale Glamourday?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

 1. Svenja says:

  Vorige keer had ik echt veel gekocht tijdens de Glamour day, echt fijn al die korting. Deze keer sla ik hem denk ik over. Ga over twee weekjes naar Londen, dus bewaar mijn geld liever voor dan. Veel shop plezier voor iedereen die wel lekker los gaat <3

 2. Wat een fijne tip! Ik kom weer helemaal uit de lucht gevallen want dit kende ik nog niet *schaamt zich lichtjes*. Waar kan je de deelnemende winkels en steden terugvinden?

  X Sara

 3. Sophie says:

  Helaas heb ik niet zoveel budget, haha! De actie is overigens wel leuk en er doen vele toffe winkels mee!

 4. Jennifer Muskens says:

  yes leuk zeg, was van plan mn tuinbroek te gaan halen, nu kijk ik eerst wel even waar korting is!!

 5. Marloes Mol says:

  Super leuk! Ik ga morgen shoppen in Eindhoven, dus nog snel even de Glamour in slaan!

Comments are closed.