Tip | National Glamour Day & Night

Tip | National Glamour Day & Night
Zaterdag is het weer zo ver, de Nationale Glamourday. Dit is een halfjaarlijks terugkerend evenement in Nederland en België. Tijdens deze Glamourday krijg je, op vertoon van het tijdschrift Glamour, 20% korting in alle deelnemende winkels. Het aanbod aan winkels die deelnemen aan deze dag zijn voornamelijk fashion winkels.

Zelf vind ik het een fijne actie, waar ik dan ook graag gebruik van maak. Meestal koop ik dan een aantal kledingstukken voor het nieuwe seizoen. Dit is vaak de nieuwe collectie en daardoor niet afgeprijsd. Tijdens de Glamourday ontvang je dan toch 20% korting op de nieuwe collectie. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. En aangezien ik voorstander ben van korting is dat alleen maar leuk.
Mocht je om wat voor reden dan ook niet naar de stad kunnen, bij een aantal winkels kun je de kortingscode ook online gebruiken. Overal is aan gedacht. Tijdens deze editie hebben ze ook iets nieuws. Je kunt namelijk op vertoon van je Glamour bij een aantal deelnemende restaurants dineren met korting. Leuk om te weten als je na een geslaagde shopsessie nog ergens een hapje wilt weten.  

Gaan jullie ook naar de Nationale Glamourday?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

8 comments

  1. Svenja says:

    Vorige keer had ik echt veel gekocht tijdens de Glamour day, echt fijn al die korting. Deze keer sla ik hem denk ik over. Ga over twee weekjes naar Londen, dus bewaar mijn geld liever voor dan. Veel shop plezier voor iedereen die wel lekker los gaat <3

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.