Weekendje weg naar het Van Der Valk Apeldoorn de Cantharel

Weekendje weg naar het Van Der Valk Apeldoorn de Cantharel

Vorig weekend piepte ik er even tussenuit: ik besloot spontaan een weekendje weg te gaan naar Van Der Valk Apeldoorn de Cantharel. Ik was moe, ik had hard gewerkt en was eigenlijk wel toe aan een goede nacht slaap, een beetje ontspanning en vooral lekkere de natuur in. Dus ik besloot last minute – samen met mijn vriend – een weekendje weg te gaan. En met succes, want het hotel was een dikke aanrader!

Een plek om tot rust te komen

In mijn zoektocht naar een fijn hotel waar ik even tot rust kon komen, hebben meerdere hotels de revue gepasseerd. Als je op zoek bent naar een hotel in de natuur die ook nog iets wat wellness heeft (lees: zwembad, voeten bad, sauna en een beautysalon), kom je al snel uit bij de thermen. Alleen was dat nu precies niet wat ik zocht. Ik wilde juist een normaal hotel waar je óók een massage kunt laten doen. Uiteindelijk vond ik dit totaalpakket bij Van Der Valk Apeldoorn de Cantharel.

Weekendje weg naar het Van Der Valk Apeldoorn de Cantharel
Weekendje weg naar het Van Der Valk Apeldoorn de Cantharel

Midden in de natuur

Het Van Der Valk hotel is zowel goed bereikbaar met het openbaar vervoer (hallo bushalte tegenover het hotel) als met de auto. De snelweg is niet zover van het hotel vandaan. Het ligt midden in de natuur en vanuit de tuin van het hotel heb je een vrij uitzicht op het bos. Daarnaast beginnen er allerlei wandelingen direct vanaf het hotel.

Time to relax

Zelf ga ik erg lekker op fijne hotelkamers. We hadden een hotelkamer op de eerste verdieping met – jawel – uitzicht op de wellness tuin en het zwembad. Wat een heel fijn en rustgevend gevoel is. Vanuit je bed zag je de bomen, hoorde je de wind en rook je de frisse lucht. Heerlijk!

De badkamer was ensuite met een heerlijke regendouche mét SunShower. Verder was de kamer voorzien van een zitje en een bureau. Een heerlijke kamer om tot rust te komen.

>> Gun jezelf een fijn weekendje weg

Lekker ontspannen

Het doel van het weekendje weg was ontspannen. We hebben dit weekendje weg naar Het Van Der Valk Apeldoorn de Cantharel hotel zeer last minute geboekt, waardoor er helaas geen plek meer was bij de beautysalon of de massagesalon. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Me-time

Ik heb ruimschoots gebruik gemaakt van de infrarood douches, voeten badjes, waterbedden en het zwembad. En ondertussen geslapen, boeken gelezen en de natuur in geweest. Dus al met al was het een mega aanrader!

Op workation

Aangezien het zo’n serene omgeving is, leek het mij een goed idee om binnenkort een keer op workation te gaan in het Van Der Valk Apeldoorn de Cantharel hotel. En als een soort van traktatie voor al het harde werken wil ik ook direct een beauty behandeling en een massage erbij boeken. Soms moet je jezelf wat selfcare gunnen, nietwaar? 😉

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.