Verras je vriend met Valentijnsdag!

Verras je vriend met Valentijnsdag!

Oeeh, het is bijna zover. De romantische dag van het jaar staat weer voor de deur. Een ideaal moment om je geliefde eens goed in de watten te leggen, want zeg nu zelf. Iedereen mag wel een beetje extra verwend worden tijdens Valentijnsdag?! 

Dat vond ik nu ook! Daarom dat ik mijn vriend wilde verrassen met iets leuks (en unieks). Mijn vriend is op dit moment hard aan het bikkelen voor de laatste loodjes van zijn afstudeerscriptie en afstudeerpresentatie. Nog heel even studeren en hij is – net als mij – afgestudeerd. Hij heeft al een baan gevonden. Dat betekent dat hij ook net als mij begint met fulltime te werken. Maar voor het zover is, is het nog eerst Valentijnsdag. Om mijn vriend een beetje voor te bereiden op zijn toekomstige baan, leek het mij een leuk idee om hem een aantal zakelijke overhemden cadeau te geven. De laatste tijd hebben de casual kleren plaats gemaakt voor wat meer zakelijkere kleding. Om zijn kledingkast wat meer te vullen met dit soort overhemden, heb ik twee toffe overhemden uitgekozen waar ik mijn vriend met Valentijnsdag hopelijk goed mee kan verassen. 

De overhemden werden in een sjieke en strakke doos bezorgd. Ik voelde mij net een klein kind. Ik vind het leuk om andere mensen blij te maken en in het speciaal mijn vriend. Toen ik de doos open maakte (dat moest wel, want ik wilde de overhemden wel graag met jullie delen), zag ik deze toffe items. Ik werd meteen verliefd op het donkerblauwe hemd met vierkante puntjes. Zo’n leuk, stijlvol en hip overhemd. Ik kan niet wachten totdat mijn vriend ze kan aantrekken en erin gaat stralen. 🙂

Ik heb deze bestelling overigens bij ADAM geplaatst. Een online webshop die alleen maar mannenkleding in hun assortiment heeft. De webshop staat vol met stijlvolle en hippe kledingstukken voor mannen.  Als je op zoek bent naar een goed overhemd voor je vriend, man of vader, kan ik je aanraden om een keer een bezoek te brengen aan deze webshop. 

Ga jij je vriend of vriendin ook verrassen met Valentijnsdag?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

2 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.