Vlog #5 | Een bezoek aan de grootste Mango – outlet

Vlog #5 | Een bezoek aan de grootste Mango – outlet

Yaaaay! Daar is weer een nieuwe vlog. Dit is de vijfde vlog van mijn reis door Spanje en de derde vlog die ik maakte in Madrid. In het begin van mijn reis moest ik nog een beetje ontdooien wat betreft vloggen, maar naarmate ik mijn reis volgde pakte ik meerdere keren mijn video camera. De video’s van mijn reis door Sevilla en Málaga hebben jullie nog tegoed, maar deze komen snel online.

Wil je weten wat ik deed op de laatste dag in Madrid? Kijk dan mee naar de vlog!

Wat vond je van mijn vlog?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

Comments are closed.