Winterwonderland in Nederland

Winterwonderland in Nederland

Sneeuw, de een houdt ervan en de ander niet. Ik ben dol op de sneeuw en daar schreef ik laatst nog over. De vers knarsende sneeuw, het prachtige aanzicht en het romantische gevoel; I loooove it. Zodra de eerste sneeuwvlokjes Nederland bereiken, sta ik in de startblokken om als eerste door de verse sneeuw te lopen. Of dat nu om 7.00 in de ochtend is of om 10.00 uur in de avond. En zeg nu zelf, als eerste door de sneeuw lopen is toch het fijnste?

Winterwonderland in Nederland

Vanmorgen toen ik wakker werd, was Nederland helaas nog groen. Maar sinds 11.00 is het aan sneeuwen en dat doet het nog steeds. Na de lunch ben ik samen met mijn vriend een stuk gaan wandelen door de sneeuw en levert altijd prachtige plaatjes op. Kijk je mee?Een witte Kerst?

Is het niet een plaatje? Winterwonderland in Nederland. Als je meer foto’s wilt zien, moet je mijn Instagram Stories bekijken, daar deel ik maar al te graag kiekjes van de sneeuw. Hopelijk blijft de kou aanhouden en hebben we eindelijk weer eens een witte Kerst, hoe tof zou dat zijn?

Ben jij ook zo dol op de sneeuw?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

  1. Fleur says:

    Wauw hele mooie foto’s!
    Ik vind sneeuw altijd zo sfeervol! Hopelijk wordt het net zo wit tijdens de kerst want dat mag ook wel weer een keer:).

Comments are closed.