Wat zou je doen als je alle tijd van de wereld had?

Wat zou je doen als je alle tijd van de wereld had?

Als ik kon toveren, dan toverde ik extra uren op een dag en een langere week waarbij het weekend verlengd werd met één dag. Er zijn namelijk zóveel dingen in het leven die ik zou willen leren of een keer zou willen doen, maar tijd is helaas de boosdoener. Er zitten maar 24 uur in een dag. Daarom dat ik maar al te graag fantaseer over de dingen die ik ooit een keer wil doen in mijn leven. Tijd om mijn eindeloze bucket list te delen.

Wat zou je doen als je alle tijd van de wereld had?

Ondanks dat ik weet dat het onrealistisch is om te toveren, deel ik mijn lijst met dingen die ik op een of andere manier ooit een keer wil doen in mijn leven. Soort van bucket list dingetje.

 • Mijn vaste baan opzeggen zonder dat ik een nieuwe baan heb, mijn gedachten de vrije loop geven en binnen een maand een eigen bedrijf starten;
 • Sowieso, een eigen bedrijf starten met een serieuze omzet is echt een bucket list dingetje;
 • Een halfjaar wonen in een mega grote stad. Denk aan Londen, Parijs of Barcelona en daar een nieuw leven opbouwen;
 • Nadat ik een aantal jaar werkervaring heb opgedaan, een eigen bedrijf opzetten of werken als freelancer en een digital nomad bestaan leiden. Werken aan het strand of in een miljoenenstad op de momenten wanneer jij dat wil (avond of weekend);
 • Een fantastisch idee hebben, dit uitwerken, op de markt uitbrengen en succesvol worden;
 • Succesvol is ook wel zoiets wat erg belangrijk is. Succesvol is een containerbegrip, maar ik associeer succesvol zijn met een goed lopend bedrijf of een hoge functie binnen een bedrijf met een goed salaris. Een echte girlboss;
 • Regelmatig allerlei trainingen en masterclasses volgen om up-to-date te blijven met de huidige kennis, maar ook steeds nieuwe dingen te leren;
 • Een sabbatical inlassen en heel veel reizen;
 • Minder werken en meer genieten van het leven. Meer boeken lezen, meer reizen, meer leuke dingen doen met vriendinnen en ga zo maar door.

Liefde voor Spanje

Vloeiend Spaans spreken is iets wat ik heel graag zou willen kunnen. Ondanks dat ik een taalcursus gevolgd heb in Alicante, Spaans op de middelbare en hogeschool had, regelmatig op citytrip ga naar Spanje en zelfs twee maanden daar heb rondgereisd, is mijn Spaans bagger. Aangezien ik een grote liefde heb voor de taal, de cultuur en het land, zou het fantastisch zijn als ik vloeiend Spaans spreek. Het is nog mooier als ik een tweede huis (een appartement) heb, midden in het centrum van Barcelona waar ik de helft van de tijd doorbreng.

Grafisch ontwerper

Een ander big thing dat er op mijn bucket list staat is grafisch design en websites bouwen. Als je dit allebei kunt, heb je wel iets heel moois in handen. Het lijkt mij fantastisch om een eigen website te bouwen, zodat die uniek is en deze iedere keer aan te passen als je je weer bedenkt dat het tijd is voor een update. Ik denk dat het – gezien de toekomst – ook een heel waardevol beroep is.

Hoé tof zou het zijn als ik straks een succesvol eigen bedrijf heb, dat ik een diploma als grafisch ontwerper kan toevoegen en dat ik allerlei zelf bedachte ontwerpen laat afdrukken bij de duurzame online drukkerij Flyeralarm? Ik zie het al helemaal voor mij; ik maak de ontwerpen voor 1000 en 1 artikelen (een eigen mok, visitekaartjes, flyers) en of misschien wel mijn eigen tijdschrift en laat dit drukken bij één party? Hoe handig is dat. Nu nog op zoek naar extra tijd…

Wat staat er op je bucket list als je alle tijd van de wereld had?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking met Flyeralarm

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

 1. Eva says:

  Wat een leuk artikel! Er zijn zóveel dingen die ik zou doen als ik alle tijd van de wereld had. Ook dingen die vergelijkbaar zijn met waar jij het over hebt; het liefst zou ik ook een eigen bedrijf beginnen 🙂

 2. Darina says:

  Leuk om te lezen! Ik zou graag voor een langere tijd in Parijs willen wonen en werken aan mijn boek. Lijkt me heerlijk! En tussendoor beter Frans leren spreken 🙂

Comments are closed.