Welke designers tas vind jij het mooist?

Welke designers tas vind jij het mooist?

Hoewel ik een tijdje terug nog schreef dat ik geen meisje ben die kickt op designers items, moet ik eerlijk toevoegen dat ik daar van terug moet komen. Nog steeds word ik niet lyrisch van een tas van Chanel, maar ik heb mijn oog laten vallen op een designers schoudertas. Geloof me, ik vind €700,- voor een tas nog steeds belachelijk veel geld en zou dat waarschijnlijk nooit uitgeven aan een tas. Maar ik ben niet meer helemaal anti-designer tassen. 😉

De afgelopen week heb ik heel wat websites doorgespit op zoek naar een mooi schouder tasje. Voor mijn werk heb ik regelmatig netwerkborrels. Omdat het niet handig is om dan met mijn grote handtas rond te lopen, wil ik graag een klein schouder tasje aanschaffen die ideaal is voor zoiets als dit. Daarnaast is een schouder tasje heel handig als je even naar de stad gaat, afspreekt met vriendinnen, een feestje hebt of gaat stappen. Ik heb wel al een aantal schoudertassen. Sommige zijn van leer en sommige niet. Omdat ik graag een keer eentje wil kopen van goede kwaliteit en die ook nog eens stijlvol en tijdloos is, leek het mij leuk om op zoek te gaan naar een tas in het duurdere segment. Nee, wees niet bang. Ik ga ook geen Céline trio bag kopen (hoewel die wel héél mooi is), want zeg nou zelf dat prijskaartje is heel hoog. Na heel wat speurwerk later, liet ik mijn oog vallen op de tasjes van Rebecca Minkoff. De zusjes Verbon van KittehsCupcakes hebben een aantal tasjes van dit merk en ik moet zeggen dat ik ze erg mooi vind. Deze tasjes zien er ook wat sjieker uit, maar kosten geen fortuin. 


Ik heb het al verschillende keren op mijn blog verteld. Van mijn eerste salaris wil ik speciaals kopen. Omdat ik graag een mooi designers schoudertasje wil aanschaffen leek mij dit super leuk om zo’n tas te kopen van mijn eerste salaris. Mijn eerste designers bag van mijn eerste salaris. Waarschijnlijk wordt het een mini-bag van Rebecca Minkoff en die kost ongeveer €200,-. Dat vind ik een heel mooi bedrag voor een tas. Veel meer geld zou ik er niet voor over hebben. 

Ben je bereid veel geld uit te geven aan een designers bag?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Amy says:

  Ik heb ook op mijn lijstje staan om een mooie designer tas te kopen! Die van Rebecca Minkoff zijn inderdaad erg mooi 🙂 En goed betaalbaar (hoewel het natuurlijk echt een investering is)!

 2. Eline says:

  Ik heb ook altijd een paar op mijn lijstje staan haha! Sommige zijn echt bizar uit de prijs, €200,- vind ik nog wel heel lekker redelijk voor een designer bag, en kun je wel een toffe voor vinden! Leuk overzichtje, mooie tassen allemaal!

 3. Stylebygina says:

  Super leuk! De Stella Mccartney is echt super, maar die is wel ietsje duurder ja, haha. Ben benieuwd welke het uiteindelijk gaat worden 🙂

 4. Femke Steketee says:

  Linksboven…maar nee, ik zou het nooit ervoor uitgeven. Een goede, mooie leren tas hoeft niet zo duur te zijn en ik ken mooiere dan bovenstaande. Bovendien weiger ik om te betalen voor een merk….X

  • admindiolifestyle says:

   Dat kan! Iedereen denkt daar op een andere manier over. Zelf zou ik ook nooit heel veel geld neertellen voor alleen een merk.

 5. Karlien Vermeersch says:

  wow wat een mooie tassen!
  ik zou het ook super graag eens een designer tas willen, maar het is zoveel geld
  en ik zou het dan amper dragen omdat ik het dan wil 'sparen' haha 😀

  liefs
  Karlien

 6. Marsha von Winckelmann says:

  Wow er zitten er wel een paar hele mooie bij zeg! Ik zou nooooit zoveel geld uitgeven voor een tas. Dan koop ik nog liever een knock off van de markt. -x-

 7. Mariska says:

  Heeele mooie tassen! Als ik veel geld heb ben ik best bereid het uit te geven, maar dan moet ik het wel hebben 😛

 8. LIMWZ says:

  Ik zou de minst mode gevoelige kiezen. Misschien die uit het tweede plaatje. Links onder van m kors. Dan heb je er het langst plezier van

Comments are closed.