WIN | Rosé kleurige oorbellen van Capricci

WIN | Rosé kleurige oorbellen van Capricci

Het is alweer tijd voor de vierde én laatste win actie. Deze win actie vind ik zelf erg leuk. Je kunt namelijk kans maken op rosé kleurige statement oorbellen. Zoals jullie misschien weten ben ik dol op statement sieraden. Statement oorbellen kunnen dan niet ontbreken aan je collectie. Sieraden kunnen je outfit compleet maken, daardoor dat ik een grote sieraden collectie en zo eindeloos kan combineren. 

Nieuwsgierig naar de andere drie win acties? Kijk dan snel op mijn blog waar je nog meer kans op kan maken. 

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Volg Diolifestyle op Bloglovin en like het bericht,
 • Een comment achterlaten met daarin de namen waarmee je meedoet én vertelt welke stappen je hebt gedaan om kans te maken.
Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen;
De winactie loopt tot zondag 13 april 23.59

Succes!

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

 1. Mademoiselle Sophistiqué says:

  oh ze zijn supermooi! helaas verdraag ik alleen zilver en goud 🙁

 2. Rachel Kromdijk says:

  mooie oorbellen ziet er goed uit! maar ik sla deze win-actie even over omdat ik echt TEVEEL oorbellen heb liefs

 3. Birte says:

  Wat een leuke winactie! Jammer genoeg heb ik de gaatjes in mijn oren per ongeluk laten dichtgroeien. Oeps. Veel succes iedereen!

 4. Mayara Esther says:

  Ik doe heel graag mee! Ik heb jou facebook pagina geliked en ik volg je op Bloglovin' (+ geliked). 🙂

Comments are closed.