Zo kom je de herfst en winter door

Zo kom je de herfst en winter door

De herfst, voor velen een heerlijk seizoen om eindelijk weer op de bank te kruipen met een dekentje, liters thee te drinken en een goed boek te lezen, een fijne film te kijken of blogs te lezen. Maar voordat je er zo comfortabel bij zit, is het wel zo handig om een aantal warme en vooral zachte pyjama’s aan te schaffen. Om je een handje te helpen, ben ikzelf op onderzoek gegaan. Dit zijn de mooiste, comfortabelste en vooral de warmste pyjama’s, zodat je er lekker cozy bij zit de komende tijd en kunt gaan genieten van die heerlijke avondjes thuis op de bank. Kijk je mee?

Warm, soft & fluffy

Het allerbelangrijkste bij een fijne pyjama is dat die warm, dat die zacht is en liefst ook zo heerlijk fluffy, zodat je er in wilt wonen. Vorig jaar kocht ik een heerlijk chill vest bij de Hunkemöller en ik draag hem nu nog steeds heel vaak. Hij is echt héél fijn. Na een lange dag werken is het heerlijk om hem aan te trekken. Goed nieuws, want hij is nog steeds verkrijgbaar in de webshop of in de winkel natuurlijk; je kunt hem hier bekijken.

Blauwe pyjama – Grijze broek met hartjes – Fluffy vest – Slaapmasker – Pyjamabroek met sterren – Muts – Fluffy sokken – Pyjama met vogel – Blauwe pyjamabroek met vogels
Zo kom je de herfst en de winter door

Elke vrouw houdt wel van die heerlijke avondjes op de bank. Oké, sommige girlbosses werken alleen maar. Maar het gros van de mensen pleegt er een moord voor. Om je alvast een handje te helpen, maar ook omdat je natuurlijk nooit genoeg fluffy pyjama’s, sokken of vesten kunt hebben, ben ik gaan rond snuffelen in de webshop van de Hunkemöller. Deze winkel is al jaren mijn favoriet. Ook voor lingerie. Als jong meisje wilde bh’s van kwaliteit en geen bh die omhoog kruipt of na een paar maanden uitgerekt was. Daarnaast ben ik een enorme fan van de cosy afdeling. Het liefste trek ik elke dag – zodra ik thuis kom van mijn werk – mijn nette, zakelijk kleding uit die ik vervolgens maar al te graag ruil voor – jawel – chill kleren. Een zachte legging, pyjamabroek, oversized trui of een heerlijk vest. Ik kan wel waarderen.

Welke pyjama is jouw favoriet?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

Comments are closed.