10 x de mooiste Instagram templates

10 x de mooiste Instagram templates

Een paar weken geleden schreef ik vol overgave een artikel over mijn haat- liefde verhouding met Instagram. En die mening deel ik nog steeds. Want soms word ik gek van Instagram en alle perfecte plaatjes. Als je dan ook nog te horen krijgt dat je je bedrijf niet serieus neemt, omdat ik al twee weken geen foto meer heb geplaatst op Instagram, word ik kriegelig. En terwijl ik het eigenlijk moet loslaten, merk ik dat het mij meer irriteert dan ik dacht. 

Het streven naar perfectie

Het klopt. Mijn Instagram is niet perfect. Ik post niet elke dag een foto op mijn Instagram evenals een Instagram Story. Mijn feed is niet perfect, terwijl ik weet dat ik eigenlijk alleen maar Instagram waardige foto’s mag (moet!) delen met dezelfde filter. Maakt het mij een slechte ondernemer omdat ik niet heel actief ben op Instagram? Ik weet het niet. Ik weet wel dat diegene zeker weten gelijk heeft en dat mijn Instagram ook zeker weten beter kan, maar dat ik het mij niet kan veroorloven om elke dag een foto te plaatsen en uren tijd erin te steken, want ik haal er (nog) geen business uit.. En daarnaast heb ik ook niet elke dag of zelfs elke week een hoogtepunt dat ik kan delen..

Om het leven iets te vergemakkelijken, bestaan er allerlei Instagram templates die je kunt gebruiken om de mooiste Stories te maken. Je moet dan alsnog mooie kiekjes van jezelf hebben, maar je hebt in ieder geval al een template. Hieronder vind je 10 x de mooiste Instagram templates om jouw Instagram pagina een boost te geven.

1. Instagram puzzle feed

Instagram templates

2. Instagram Highlight 

3. Deserts Instagram Stories pack

4. Animated Modern Instagram Stories

5. Canva Instagram Story film template

6. Oceans Instagram Stories pack

7. Instagram Rose Gold 

8. Instagram Storyboards

9. Freelancers Instagram template

10. Instagram puzzle 

Zelf aan de slag

Mocht je denken, dit wil ik zelf doen. Dat kan. Via Canva kun je eenvoudig templates maken voor Instagram of Instagram Story. Uiteraard kun je het ook via Photoshop maken.

Vaak is tijd of gemakzucht de reden om te kiezen voor een template dat al kant en klaar is. Mijn Highlights heb ik uiteindelijk zelf gemaakt (lees: easypeasy) en stiekem is het ook veel leuker om het zelf te doen.Maak jij gebruik van templates op Instagram?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

10 x de mooiste Instagram templates

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

Comments are closed.