Online shoppen met korting? 5 tips!

Online shoppen met korting? 5 tips!

Online shoppen is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Of je nu een paar schoenen online besteld, je boodschappen of planten. Tegenwoordig kan het allemaal. Maar voor je besluit een online aankoop te doen, is het verstandig om te checken of je het niet ergens anders met korting kunt krijgen. Hoe en wat lees je in dit artikel.

Online shoppen met korting

Vroeger bezocht je diverse winkels waar dezelfde producten aangeboden werden. Zodra je wist bij welke winkel de prijs het gunstigste was, kocht je het product. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je online precies hetzelfde doet. Je gaat weliswaar niet meer naar een fysieke winkel, maar je bezoekt de virtuele winkel en kijkt wat er voor een acties en aanbiedingen zijn. Om je een handje te helpen, vind je in dit artikel 5 tips hoe je online kunt shoppen met korting.

Online shoppen met korting? 5 tips!

1. Ga op zoek naar kortingscodes

Waarschijnlijk de meest voor de hand liggende optie, maar alsnog vergeten veel mensen dat er online talloze kortingscodes beschikbaar zijn die je kunt gebruiken om dat ene product dat je wilt aanschaffen online kunt kopen met korting.

2. Doe mee aan cashback programma’s

Wil je liever online shoppen en vervolgens geld terugkrijgen? Dat kan! Er zijn allerlei cashback programma’s waar je aan kunt deelnemen. Sommige cashback programma’s hebben ook allerlei kortingscodes op hun website staan. Hierdoor kun je op één website alle informatie vinden die je nodig hebt om online te shoppen met korting. Een website die heel fijn is,
is Shopkorting.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een passief inkomen? Hier vind je 12 concrete tips.

3. Vergelijk de prijzen

Het kwam al even aan bod, maar het is heel verstandig om de prijzen online goed te vergelijken. Bij sommige webshops is er sale, een speciale kortingsactie of krijg je als nieuwe klant 5% korting op je bestelling. Het komt met regelmatig voor dat exact dezelfde producten andere prijzen hebben in verschillende webshops. Dus vergelijken loont.

Geld besparen met de vaste lasten? 9 tips!

4. Er is altijd wel ergens sale

Misschien is het je ondertussen al opgevallen, maar bijna elke webshop heeft het hele jaar door sale. Vaak moet je wel even goed zoeken waar je de sale kunt vinden, want in de periodes dat het eigenlijk geen sale is, willen de online shops dat je het liefst de nieuwe collectie koopt. Hierdoor wordt het tabblad met de sale vaak goed verstopt op de website. Soms krijgt het een andere naam en wordt het tijdelijk ‘outlet’ genoemd.

5. Bezoek online outlets winkels

Wist je dat er online onwijs veel outlet winkels bestaan waar je tegen een hoge korting online kunt shoppen? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe broek, een goed boek of een nieuw servies. De mogelijkheden zijn enorm. Een aantal voorbeelden van zo’n webshops zijn Otrium en Zalando Lounge.

Wat is jouw ultieme tip om online te shoppen met korting?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Online shoppen met korting? 5 tips!

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Kim says:

    Goede tips, dankjewel! Die cashbacks ken ik nog niet zo goed, ga ik eens bekijken!

    Ik kijk zelf veel op Spydeals, daarop staan veel kortingscodes maar ook gratis producten en andere koopjes.
    Zelf al veel geld mee bespaard dus wellicht hebben jullie er ook wat aan.

Comments are closed.