11 x toffe enkellaarsjes voor de herfst

11 x toffe enkellaarsjes voor de herfst

De herfst is in volle gang. Regen valt met bakken uit de hemel, het is opeens een stuk kouder en het wordt steeds vroeger donkerder. Na de gezellige- en warme zomermaanden, is het stiekem niet verkeerd al die gezelligheid. En een nieuw seizoen betekent ook dat je een excuus hebt om te shoppen. Daarom vind je hier 11 toffe enkellaarsjes voor de herfst.

Dierenprint blijft een dingetje

Voor iedereen die denkt dat de dierenprint alweer op zijn retour is, heeft het mis. Je hoeft maar een willekeurige kledingwinkel te bezoeken offline of online en je ziet heel veel dierenprint. Dierenprint op schoenen, kleding en accessoires.

11 x toffe enkellaarsjes voor de herfst

1234567891011

Cowboylaarzen zijn terug van weggeweest

Zo’n 15 jaar geleden waren cowboylaarzen helemaal hot and happening. Goed nieuws, want zijn ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. En hoe? Met dierenprint. Of gewoon de normale cowboylaars zoals we hem kennen. Deze toffe enkellaarsjes mogen in ieder geval niet ontbreken deze herfst.

>> Als je anders bent, ben je dan raar?!

Biker boots met studs zijn er ook nog

Een aantal jaar geleden waren de stoere boots opeens in opkomst. In plaats van enkellaarsjes met hakken, had je ook nog stoere enkellaarsjes. Met veters, studs of een grof profiel.

De Chelsea boot

Ook de Chelsea boot is nog steeds in trek. Je weet wel de enkellaarsjes met een kleine hak met een stoere touch. Of je nu kiest voor een klassieke variant in het zwart, met een dierenprint of toch liever voor suède enkellaarsjes gaat, je outfit wordt stoerder.

Sla je slag!

Denk je nu: ik wil nieuwe enkellaarsjes voor de herfst? Geen probleem. Het aanbod is groot. Check Manfield eens. Ze hebben heel veel toffe enkellaarsjes voor de herfst. Zowel de stoere variant zoals enkellaarsjes met hak. Zelf heb ik de cowboylaarzen in het overzicht geshopt (nummer 4). Nu nog even bedenken hoe ik ze ga combineren. 😉

Wat vind jij toffe enkellaarsjes voor de herfst?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

Comments are closed.