7 x betaalbare interieur webshops

7 x betaalbare interieur webshops

Niets is fijner dat dan je huis je eigen, fijne plekje is. Om te zorgen dat je huis zo’n fijn plekje wordt, heb je meubels nodig, woonaccessoires en andere interieur items. Veel (klassieke) interieur winkels zijn vaak erg prijzig en hebben niet altijd een webshop. Daarom vind je hier 7 betaalbare interieur webshops waar je vanaf je luie bank aan de slag kunt om jouw eigen interieur aan te pakken. Nieuwsgierig kijk snel verder!

Ga op zoek naar inspiratie

Voordat je helemaal los kunt gaan in allerlei betaalbare interieur webshops, moet je natuurlijk wél weten wat je mooi vindt en hoe je het wilt inrichten. Gelukkig biedt Pinterest daar een uitkomst in en kun je eerst uren rond snuffelen tussen de fijne plaatjes om vervolgens een eigen moodboard te maken wat je allemaal op je verlanglijstje wilt zetten.

Rotan spiegelGrijze bloempotRotan windlicht houderPlantjeVitrinekastZwarte lampBeige bloempotRoze eetkamerstoelRonde eettafelZwarte vitrinekastStolp

Leuk wonen hoeft niet duur te zien

Ook met een laag budget kun je je huis mooi inrichten. Daarom heb ik een aantal toffe interieur items verzameld ter inspiratie. Allemaal onder de €395,-. Daarnaast is het ook leuk om regelmatig naar de kringloop te gaan, een rommelmarkt te bezoeken of te speuren op Marktplaats. Daar kun je vaak voor een prikje hele toffe interieur items vinden mét karakter. Mocht je toch liever nieuwe items willen shoppen? Dit zijn mijn favoriete betaalbare interieur webshops.

>> 25 webshops voor minimalistische sieraden

7 x betaalbare interieur webshops

Hieronder vind je een overzicht van de leukste, betaalbare interieur webshops. Mocht er nog eentje zijn die écht niet mag ontbreken op deze lijst, laat het dan weten via de comments.

Op mijn wishlist

Op mijn eigen wishlist staat een vitrinekast, een eetkamertafel en eetkamerstoelen. Eigenlijk hebben we het niet nodig, want we hebben nog een eetkamertafel en stoelen, maar soms is het tijd voor iets nieuws. Ook wil ik graag een massief houten dressoir kopen voor in de woonkamer. Eerst maar eens beginnen met sparen… 😉

Wat staat er op jouw interieur wishlist?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Anna says:

    Home 24 is echt een fijne webshop! Ik heb er onlangs een kast en een lamp gekocht, heel erg tevreden mee :D.

Comments are closed.