De groene kneusjes box van Plantje.nl

De groene kneusjes box van Plantje.nl

Het is een hype: de groene kneusjes box van Plantje.nl. Vanwege de corona crisis kunnen heel veel planten niet verkocht of geëxporteerd worden. Het is zonde om deze planten weg te gooien. Daarom kwam Plantje.nl met een fantastisch idee: de groene kneusjes box. Je bestelt voor €19,50 een verrassing aan planten in een box. Als planten fan kon ik niet achterblijven en heb ik ook een kneusjes box besteld. Nieuwsgierig naar de inhoud? Lees snel verder!

Wat is een kneusjes box van Plantje.nl?

Zoals hierboven ook al kort beschreven staat, is het een box vol met planten. De inhoud van elke box is verschillend, precies wat er op dat moment ‘over’ is aan planten worden in de groene kneusjes box van Plantje.nl geplaatst.

De planten zijn officieel kneusjes. Dit betekent dat ze of te lang bij de kweker gestaan hebben en daardoor niet meer verkocht mogen worden of omdat we een schoonheidsfoutje hebben waardoor ze ook niet verkocht mogen worden.

In elke box bevat tussen 10 en 12 kamerplanten in verschillende groottes.

De groene kneusjes box van Plantje.nl

Mijn groene kneusjes box van Plantje

Door de populariteit duurde het even voordat mijn groene kneusjes box geleverd werd. Toen de postbode mijn box kwam brengen, was ik heel blij! Er zaten maar liefst 11(!) planten in.

Het leukste vond ik nog wel dat er allerlei verschillende planten inzaten die ik zelf niet zo snel zou kopen, maar waar ik wel heel erg blij mee ben! Juist omdat ik nu wat meer diversiteit aan planten in huis heb.

>> Binnenkort naar Amersfoort? Breng een bezoek aan Blur your life!

Hoe zagen de planten eruit?

Hoewel het officieel een kneusjes box is, vond ik het heel erg meevallen. Er is eigenlijk helemaal niets mis met mijn planten. Van een vetplantje waren een aantal bladeren (of een deel ervan) afgebroken en van een plantje waren een aantal bladeren kapot en hij groeide scheef. Dat was het. In mijn ogen geen echte kneusjes, maar mooie, goedkope kamerplanten.

Ondertussen heb ik ze al drie weken, leven ze nog steeds en is er niets aan het handje. 😉

Eigen urban jungle

Wil je ook planten redden van de shredder? Bestel dan vandaag nog een groene kneusjes box van Plantje.nl voor maar €19,50 exclusief verzendkosten. Dan heb je binnen een paar dagen ook je eigen mini urban jungle in huis. Zo red je planten (en de kweker) en heb jijzelf voor weinig geld toffe kamerplanten.

Wat is jouw favoriete plant?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Audrey says:

    Tof hè? Ik ben ook heel blij met mijn aanwinsten. Ik vind varens heel tof, net als mijn bananenplant, en ik was ook direct verliefd op mijn kneuzige tradescantia spathacea.

  2. Rianne says:

    Ja ik snap wel dat dit zo’n hype is! Super leuk ook dat het echt een verrassing is wat je krijgt, voor dat geld 🙂

  3. Lotte says:

    Ik heb deze nog niet besteld, maar ben het binnenkort wel van planals ik ga verhuizen. Zo een tof concept.!

Comments are closed.