Black Friday in Nederland – Alle deelnemende winkels

Black Friday in Nederland – Alle deelnemende winkels

Vrijdag 23 november is het weer zover: Black Friday in Nederland. Sinds een aantal jaar is deze feestdag ook in Nederland helemaal booming. Maar wat is het eigenlijk? Het is een Amerikaanse feestdag die overgewaaid is naar Europa en dus Nederland. De vrijdag na Thanksgiving (de dag waar je dankbaar bent voor alle goede dingen in het leven), vindt elke jaar Black Friday plaats. Tijdens Black Friday kun je (vooral in Amerika) je slag slaan. Het is een méga uitverkocht die één dag duurt en waar je kunt shoppen tegen extreem hoge kortingen. Dus kortingen van 70% tot 80%. In Nederland gaat het er allemaal wat minder hysterisch aan toe, maar alsnog kun je leuk shoppen. Is jouw wishlist voor Black Friday 2018 al klaar? In dit artikel vind je alle deelnemende winkels van Black Friday in Nederland op een rijtje.

Black Friday in Nederland – Alle deelnemende winkels

Doordat Black Friday steeds populairder is geworden in Nederland, zorgt dat ervoor dat steeds meer mensen shoppen tijdens Black Friday en dat ondernemers op hun buurt omzet ruiken. Want je bent GEK als je in 2018 (nog) niet meedoet aan Black Friday. Hierdoor is het niet mogelijk om ALLE deelnemende winkels hieronder te vermelden, omdat ook heel veel kleine winkels meedoen aan Black Friday in Nederland.

Dus staat er een winkel niet tussen die wel meedoet? Reageer in de comment. Ik keur voor één dag alle reacties goed, dus spam er op los! 🙂 Wishlist Black Friday

Heb je dit jaar weer lootjes getrokken of vier je gewoon gezellig Kerst dit jaar? Grote kans dat je iets koopt voor iemand anders, maar ook dat iemand anders iets voor jou koopt. Maar wat staat er op jouw wishlist? Heb je daar al over nagedacht?

Door de komst van Black Friday in Nederland is dat natuurlijk een ideale gelegenheid om alvast Kerst cadeautjes te shoppen. Ik bedoel; nu krijg je korting. Dat betekent dat je in principe meer kunt kopen dan normaal óf het geld dat je bespaart met de korting hou je lekker voor jezelf.. 🙂

Om je alvast een handje te helpen vind je hieronder allerlei cadeau ideeën voor je moeder, zus, schoonmoeder, vriendin of nicht.

Roze jasMascara – Donut kerstbal – Cactus vaas – Zwarte oorbellen – Gouden ananas – Bruine oorbellen – Telefoon kerstbal – Spiraalsnijder – Jurk – Taart kerstbal – LipstickZwarte laarsjesSlangen print laarsjesHorlogeZeeppompje – Vaas in de vorm van een pistool – Kandelaar – Tijdschrift – Trui 
Alle deelnemende winkels van Black Friday

Electronica

  • BCC
  • Coolblue
  • MediaMarkt

Fashion
Beauty

Sieraden

Interieur
Overig

Reizen

Met de bovenstaande ideeën en een uitgebreide lijst van winkels die meedoen aan Black Friday in Nederland, moet het zeker weten lukken om iets leuks voor jezelf te vinden of om alvast Kerst inkopen te doen voor bijvoorbeeld je geliefde.. Oh mocht je nog op zoek zijn naar warme winterjassen? Ik heb de mooiste exemplaren verzameld in een artikel.

Waar ga jij je slag slaan?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Sofie says:

    Yes yes yes, ik kan stiekem ook niet wachten. Ik heb nog geen wishlist, maar er zijn wel dingetjes die ik echt graag wil hebben zoals een superfijne oversized sweaterdress en nog wat make-up 🙂 Volgens mij doet de Douglas ook mee trouwens.

Comments are closed.