Winterjassen trends | Fluffy, teddybeer & prints

Winterjassen trends | Fluffy, teddybeer & prints

Ondanks dat ik er echt nog niet aan moet denken, komt het toch steeds dichterbij: de winter. Je merkt dat we langzaam richting de herfst gaan, want in de ochtend kan het al flink koud worden. Ik moet mij inhouden niet stiekem alvast mijn winterjas en handschoenen aan te trekken. Ik ben dan wel een mega koukleum, maar dan nog. Ik ben me maar alvast gaan verdiepen in de winterjassen trends van dit seizoen. Je ziet veel fluffy, teddybeer stof en prints. I like it. Ik heb de mooiste winterjassen (fluffy, teddybeer en prints) verzameld.

Winterjassen trends | Fluffy, teddybeer & prints

Elke winter is het weer een uitdaging: hoe kun je er fashionable uitzien, zonder dat je tien lagen kleding en twee jassen draagt? Als je niet zoveel buiten bent en met de auto naar je werk gaat, heb je meestal niet zoveel last van de kou. Maar zodra je moet gaan fietsen en de ijskoude wind door je jas snijdt, kun je het behoorlijk koud krijgen. Net als op die tochtige en ijskoude station in de winter. Brrr. Ik moet er niet aandenken. Toch staan veel winterjassen heel mooi bij het model, maar kunnen ze maar met één knoop dicht, zijn ze aan de bovenkant ver open of hebben ze geen kraag?! Die jassen vallen bij mij al meteen af. Ik moet een jas hebben die mij goed beschermd tegen de kou.

Bruine teddybeer – Dierenprint handschoenen – Rode fluffy jas – Roze mutsZwarte leren handschoenenWitte teddybeer jas – Roze fluffy jas – Grijze mutsCamel kleurige wollen mantel

Fluffy handschoenen – Grijze jas – Bruine fluffy jasGroene muts – Zigzag jas – Groene parka – Zwarte sjaal – Fluffy zigzag jasHaarband
Teddy beren jas

Een winterjas die je veel voorbij ziet komen is de teddy beer jas. Een hele grote, dikke en vooral zachte jas. Alsof je – nadat je de jas hebt aangetrokken – een teddybeer bent. Heerlijk! In zo’n jas kun je lekker kroelen en doordat die lekker lang is, een paar maten groter en een hoge kraag heeft, weet je zeker dat je het niet koud krijgt. Die lange teddy beren jas hierboven is mijn absolute favoriet. Dit wordt misschien wel mijn nieuwe winterjas! 🔥

Shop till you drop

Ondertussen heb ik al een nieuwe camel kleurige mantel gescoord waar ik heel blij mee ben. Ik wil alleen nog een écht dikke jas aan mijn collectie toevoegen, maar die heb ik nog niet gevonden. Dus ik ben nog volop aan het zoeken bij de Bijenkorf, in de webshop van Bestseller, About You en Scotch & Soda. Hopelijk vind ik nog een mooie aanwinst voor mijn garderobe..

Welke winterjas vind jij het mooist?

Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

12 comments

  1. Sophie says:

    Leuk zeg! ik moet ook een nieuwe, al weet ik écht niet wat ik moet. Ik wil zo graag een mooie jas. Maar aangezien ik elke dag met de fiets moet is een functionele jas wel beter (waterafstotend/met muts)…. dilemma’s!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.