Boshuisjes op de Veluwe: dit zijn de mooiste

Boshuisjes op de Veluwe: dit zijn de mooiste

Stel je voor: wakker worden met zingende vogels en de geur van boslucht terwijl je geniet van een kop koffie tussen de bomen, dat is de ultieme manier om de dag te beginnen. Een boshuisje op de Veluwe is de perfecte mogelijkheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Of je nu een weekend weg gaat met vriendinnen, een romantisch tripje met je partner wil of juist een solo-avontuur met jezelf aangaat, alles is mogelijk. En juist daarom willen we je meenemen naar de 5 mooiste boshuisjes die je niet mag missen. 

Waarom kiezen voor een boshuisjes op de Veluwe?

De Veluwe is één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met de uitgestrekte bossen, heidevelden waar je uitgebreide boswandelingen kan maken en kleine dorpjes biedt het verschillende mogelijkheden voor een heerlijk uitje. Een verblijf in een boshuisje stelt je in staat om een te worden met natuur, weg te zijn van drukte en te genieten van geluiden om je heen. Bovendien kan je uitgebreide boswandelingen maken.

Ideale werkplek

Daarnaast is een boshuisje op de Veluwe een ideale omgeving voor iemand die op zoek is naar rustige werkplek. Ben je het kantoorleven even zat en wil graag nieuwe ideeën en inspiratie. Dan is het fijn om er even tussenuit te gaan. Weg van de drukte en omringd door de natuur. Een perfecte setting waarbij jij je kan concentreren op je werk. Een plek die helpt focussen en je creativiteit stimuleert. 

Is dit iets voor jou? Wij nemen je mee met de 5 mooiste boshuisjes van Veluwe. 

1. Tiny House Damhert

Verscholen in de Veluwse bossen vind je het bospark De Vossenberg. Het park heeft verschillende huisjes, glamping tenten en lodged. Zo ook de ‘Tiny House Damhert’ een rustgevend boshuisje midden in het bos. Al zit je in een park, het voelt alsof je één bent met de natuur. 

2. Maja’s Hideaway

Wil je ultieme rust? Dan is dit boshuisje wel iets voor jou! Midden in het bos van Lieren vind je ‘Maja’s Hideaway’. Een plek waar je veel privacy hebt en kan genieten van stilte om je heen. Geniet van een heerlijk wijntje terwijl je naar buiten kan kijken door de vele ramen, en als je geluk hebt dwaalt er nog een hertje voorbij. 

3. Natuurhuisje in Tonden 

Ben je opzoek naar een boshuisje voor weekendje met je vriendinnen? Dan is dit zeker een optie voor jou! Een luxe boshuisje midden in het bos. Geniet samen met je vriendinnen van de rust en natuur, onder het genot van een wijntje. 

Three House studio

In het rustgevend bos van Vierhouten staat de Tree House studio. Dit knusse boshuisje is perfect voor wie op zoek is naar een rustige werkplek. Weg van de drukte van de stad, het geluid van vogels en de geur van de bomen. Een ideale plek om ongestoord te werken en te concentreren. 

Fanatisch luxe boshuis

Dit luxe boshuisje is perfect voor families die van de natuur houden. Je kunt hier samen met kinderen ontspannen en plezier hebben, weg van de drukte. Het huisje biedt alle comfort en gemak die je nodig hebt voor een heerlijk verblijf in het bos. 

Geniet van de rust, de stilte en schoonheid van de Veluwe in één van deze adembenemende boshuisje. 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *