De mooiste interieur items voor ons nieuwe appartement

De mooiste interieur items voor ons nieuwe appartement

Nog maar 5 nachtjes slapen en dan is het zover: dan krijgen we de sleutel van ons eerste koophuis. Zó bizar. Op het moment dat we het appartement kochten leek 2023 nog heel ver weg en nu knipper je twee keer met je ogen en de verhuizing staat voor de deur. Ondanks dat ik een beetje tegen de verhuizing op zie (lees: heel veel gesjouw en geregel in de avond naast een fulltime baan), kan ik echt niet wachten tot het moment dat we straks kunnen genieten van ons appartement dat op steenworp afstand van de stad ligt. Maar voor het zover is, moet er nog van alles geklust- en natuurlijk geshopt worden. Want een nieuw appartement betekent nieuwe spullen. Dit zijn de mooiste interieur items voor ons nieuwe appartement. Kijk je mee?

Edit: we hebben de sleutel al en zijn heel druk aan het klussen.. 

Smurf-blauwe keuken, urban jungle & gouden eyecathers

Soms ben ik jaloers op al die mensen die een fantastisch interieur hebben en precies weten wat ze mooi vinden en vervolgens hun huis heel stylish inrichten. Helaas ben ik daar niet zo goed in en kan ik alleen maar hopen dat ons nieuwe appartement niet meer zo’n mengelmoes van stijlen wordt. Of dat gaat lukken is een tweede. Want ik op de een of andere manier voeg ik de hele tijd allerlei tierlantijntjes toe aan het interieur, waardoor het alles behalve strak is en ik ondertussen misschien wel 30 kleine planten in mijn huis heb staan. Een echte mini urban jungle. Oh en we hebben een smurf-blauwe keuken gekocht. Ik ben heel benieuwd hoe dat eruit komt te zien..

Locker kastGouden kandelaarBouclé eetkamerstoelenTapijt – Barkruk – Groen kussenSpiegelWandkleedLetterbord – Nachtkastje

Het moet vooral heel sfeervol zijn

Het allerbelangrijkste aan ons nieuwe appartement is dat het vooral ons eigen fijne plekje moet worden. Toen ik studeerde heb ik vier jaar lang met heel veel plezier in mijn studentenkamer gewoond. Mijn studentenkamer was mijn eigen, fijne plekje waar ik nog regelmatig aan terug denk. En dat gevoel wat ik toen had, wil ik ook krijgen in ons nieuwe appartement. Mijn studentenkamer was een rommeltje qua interieur, omdat ik van alles bij elkaar had gesprokkeld, maar desondanks was het een hele fijne plek.

De mooiste interieur items voor ons nieuwe appartement

Als ik kijk naar de collage hierboven, moet ik stiekem zeggen dat het er beter uitziet dan ik had verwacht. In mijn online zoektocht heb ik allerlei leuke items verzameld, zonder na te denken of het ook bij elkaar past. Maar nu ik het zo bij elkaar zie, past het beter bij elkaar dan ik had gedacht. Ik wil vooral veel groen/blauwe tinten afwisselen met gouden accessoires. Om het geheel wat stoerder te maken, wil ik een metalen locker kast, barkrukken met ijzeren poten en ijzeren draadmanden. De kers op de taart zijn een paar(!) grote planten, mooie eetkamerstoelen én stringlights. En ik wil investeren in heerlijke boxsprings. Een goeie nachtrust is key. Volgens mij gaat het dan best mooi worden. Ik kan niet wachten totdat het zover is..

Wat vind je van deze items?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Rowan says:

    Wat spannend zeg! Succes met klussen! Er staan in ieder geval al mooie dingen op je verlanglijstje! Ik ben heel benieuwd naar je keuken!

  2. Minke says:

    Spannund! Ben wel heel benieuwd hoe zo’n smurfblauwe keuken eruit ziet. Vast veel mooier dan in mijn hoofd… Veel succes!

Comments are closed.