Travel | Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest ben

Travel | Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest ben

Afgelopen week was ik een weekend in Manchester, omdat ik in mijn eentje reisde koos ik niet voor een hotel, maar voor een AirBnB. Alleen ga ik niet zo snel naar een hotel, omdat dat best duur is als je alleen reist. Daarnaast reis ik best vaak, om dat te bekostigen kies ik voor goedkope vluchten en een goedkoop verblijf. In Manchester kon ik geen hostel vinden dat mij beviel, vandaar dat ik op zoek ging naar een AirBnB. Na een halfuurtje zoeken kwam ik deze AirBnB tegen en die leek mij wel prima, dus ik boekte hem. Eenmaal aangekomen bleek dat het om een waanzinnige plek ging. Kijk je mee?

Slapen in een gayhouse

Reizen is zo leuk omdat je andere culturen leert kennen, andere mensen ontmoet en andere gerechten eet. Om dat local voelen te krijgen vind ik het leuk om te slapen in een AirBnB. Je slaapt tussen de inwoners van die stad. De AirBnB waar ik in Manchester verbleef is een gayhouse zoals ze het zelf zeggen. De eigenaren zijn een stel. Vlak voordat ik vertrok had ik al diverse keren geappt. Eenmaal aangekomen op het vliegveld wist ik precies hoe ik naar mijn tijdelijke verblijf moest reizen. Op het metrostation werd ik namelijk opgehaald door de host (wat een luxe). IMG_5376

Eenmaal aangekomen bij het super de luxe appartementen complex dat zich tussen allerlei andere mooie appartementen bevond, pakten we de lift naar de 14e verdieping. Aangekomen op mijn tijdelijke slaapkamer werd ik overweldigend door een geweldige uitzicht over de stad, want hállo 14e verdieping. Daarnaast kreeg ik allerlei kleurrijke prikkels. Het appartement is met smaak ingericht, echt aan alles is gedacht. Het zag er tip top uit. Love it! Ik vond het zo mooi! Het was echt een compleet plaatje: een mooi ingericht huis, super schoon, een mooie badkamer, een geweldig uitzicht en natuurlijk super aardige hots. Wat wil je nog meer? Mede hierdoor was mijn reis naar Manchester al deels geslaagd!

Op zoek naar de leukste hotspots in Manchester? Check ze hier!

Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest ben 2017-01-28 10.32.25 Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest ben IMG_5378 Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest ben IMG_5387 Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest ben IMG_5384 Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest benSlaap jij ook wel eens in een AirBnB?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Darina says:

  Wat een prachtig appartement. Grappig die schoenen in alle kleuren op de trap.

 2. Elke says:

  IK heb nog nooit in een airbnb geslapen, maar nu heb je me erg benieuwd gemaakt en wil ik het zeker eens proberen! Wat dit is echt een prachtig appartement! <3

 3. Fallon says:

  Dat is echt een gaaf appartement. Ik twijfel zelf heel erg over Airbnb, omdat je er ook echt horrorverhalen over hoort soms. Misschien binnenkort toch maar eens een poging wagen..

 4. Iraida says:

  Hip en erg mooi ingericht. Vorig jaar hebben wij ook gebruik gemaakt van AirBnB. Wij gingen toen op vakantie naar Kroatië. Het was geweldig!

 5. Carmen says:

  Heel mooi! Ik was laatst in Bali en daar zag ik me toch een mooie, helaas kostte ‘ie €100,- per nacht: beetje duur voor in m’n eentje. Maar dat was zeker de mooiste die ik ooit gezien heb. X

 6. Iris says:

  Wat een leuke spulletjes! Ik heb nog nooit via AirBnb een overnachting geboekt. Toch maar eens doen…

 7. Lisa says:

  Wauw wauw wauw. Je hebt me officieel overgehaald om binnenkort een AirBnb te boeken, want deze is echt prachtig <3. Liefs

Comments are closed.