Etsy cadeaugids voor de feestdagen

Etsy cadeaugids voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Hoogtijd om op zoek te gaan naar unieke cadeautjes voor je partner, vrienden of familie. Want je wilt dit jaar niet wéér aankomen met een afgezaagd eet pakket voor je moeder, een fles wijn voor je vader of een cadeaubon voor je zusje. Om je een handje te helpen, vind je in dit artikel de Etsy cadeaugids voor de feestdagen (of een andere feestelijke gelegenheid). Etsy is een eigenlijk een méga grote webshop waar iedereen zijn of haar mini webshop heeft en zelfgemaakte producten verkoopt. Dus wil je dit jaar een uniek cadeautje geven? Dan is deze cadeaugids voor de feestdagen iets voor jou!

Cadeaugids voor de feestdagen

Is het niet veel leuker om iemand te verrassen met een cadeautje dat je niet verwacht had? Of nog beter een cadeautje dat zelfgemaakt en daardoor uniek is? Of een cadeautje met een bepaalde herinnering? Om je een handje te helpen, heb ik de mooiste cadeautjes verzameld in een overzicht.

Unieke, handgemaakte cadeaus

Het is natuurlijk niet mogelijk om álle toffe items te delen, dus neem zelf ook maar een kijkje want het aanbod is énorm. Ook als je op zoek bent naar mooie minimalistische sieraden, mooie kerstballen of planners, is Etsy your man.

Maar wil je nú echt met de deur in huis vallen, kun je nog altijd besluiten om of zelf iets te gaan maken. Misschien ontdek je dan wel een verborgen talent van jezelf. Wat ook een leuk alternatief is voor alle standaard cadeautjes, is om niets te geven maar iets te doen. Dus ga je samen een ervaring doen. Of dat nou samen uiteten is, een boswandeling met op het eind een grote kop chocolademelk of een weekendje weg. Minder materialistisch, maar wel een mooie herinnering.

Oorbellen met stippenGouden oorbellen met ringetjesHerten koffie stencilHaar elastiekKerstkaartBorduursetGouden oorbellen met een bijtjeKeramische schaaltjesKerst bekerGouden oorbellen met een pareltje

Wat ga jij dit jaar shoppen voor je familie?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

Comments are closed.