Gouden sieraden als eyecatcher van een outfit

Gouden sieraden als eyecatcher van een outfit

Naast heel veel paar schoenen, is er nog iets anders waar ik – samen met menig anderen – geen genoeg van kan krijgen, namelijk sieraden. Sieraden maken je outfit af. Of je nu voor kiest om aan elke vinger een ring te dragen en als Kerstboom door het leven te gaan of voor minimalistische gouden sieraden kiest, het moet aansluiten bij jouw eigen kledingstijl. Tot voor kort was ik vooral fan van de minimalistische sieraden het liefst in het zilver, maar sinds een tijdje ben ik fan van gouden sieraden of in combinatie met zilveren sieraden. En het mag ook wel iets groter zijn en het is leuk om verschillende oorbellen te dragen. Om mijn collectie aan te vullen – want ja – je kunt nooit genoeg hebben… heb ik een aantal hele toffe nieuwe sieraden geshopt bij Juulry. Kijk je mee?

Earcandy

Al een tijdje twijfel ik of ik een tweede gaatje moet laten schieten in mijn oor, zodat ik aan beide kanten meerdere oorbellen kan dragen. Het enige wat mij nu tegenhoudt is het maken van het gaatje zelf. Jup, ik ben een angsthaas. Het lijkt mij namelijk heel leuk om in totaal vier verschillende oorbellen te dragen bij een basic outfit. Vroeger droeg ik en een opvallende outfit en veel sieraden, maar tegenwoordig draag ik het liever of of. Wijsheid komt met de jaren. Niet waar?


Het merk Juulry

Het aanbod aan minimalistische sieraden online is enorm, maar ik kan uit ervaring vertellen dat de kwaliteit lang niet even goed is. Dus een beetje research kan geen kwaad. In de winkel Blur in Amersfoort kwam ik een tijdje terug het merk Juulry tegen. Een Nederlands bedrijf die naast een fysieke winkel in de Pijp in Amsterdam een webshop hebben en via allerlei andere conceptstores hun sieraden verkopen. Een paar weken geleden bestelde ik een aantal sieraden die keurig de dag erna in een mooi stoffen zakje werden geleverd. Aanrader dus! Extra detail: dit was het allereerste pakketje op ons nieuwe adres. Na twee maanden keihard klussen, zijn we vorige week eindelijk verhuisd. Yay!Nieuwe eyecatchers

Nu het de afgelopen dagen zo’n heerlijk weer was, vind ik het erg leuk om een simpel jurkje te dragen en deze outfit te combineren met gouden oorbellen. Vooral de iets grotere ringen met sterretjes eraan, zijn een mooie eyecatcher voor je outfit en dus mijn favoriet. Ook draag ik steeds vaker twee of meerdere korte kettinkjes die ik ook nog het liefst combineer met gouden- en zilveren kettinkjes. Ik kan niet wachten om nog veel meer leuke combinaties te maken.

Ketting met sterretjeOorbellen met sterretjesGouden oorringenGouden V oorstekers (eerste foto) – Gouden oorringen met kralen

Wat vind je van mijn nieuwe sieraden?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.