Happy Moments | Interview, LaLaLand, Manchester

Happy Moments | Interview, LaLaLand, Manchester

Deze blog typ ik vanuit mijn AirBnB in Manchester. Ik zit in bed en ondertussen geniet ik van het fantastische uitzicht en de zon die langzaam op komt. Ik ben een gelukkig mens. Zoals je misschien al gezien heb op mijn social media kanalen ben ik een weekendje in Manchester. Ik verblijf in de mooiste AirBnB ever. Niet alleen de locatie (lees: 13e verdieping van een super de luxe appartementen complex) ook het interieur is fantastisch. Hier ga ik een aparte blog over schrijven. Nu is het tijd voor mijn Happy Moments. Afgelopen week was druk, maar ik heb ook weer genoeg leuks gedaan.

Interview bij een fashion hotspot

Dinsdag had ik na mijn werkdag nog een interview met een toffe fashion hotspot in Amersfoort. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, blog ik ook voor Kus uit Amersfoort. Iedere keer als er een nieuwe onderneming, hotspot of iets anders leuks geopend wordt, is Kus daar bij. Ik mocht de eigenaresse van de hotspot interviewen. Dit artikel komt binnenkort online op Kus.

Processed with VSCO with q5 preset

LaLaLand

Woensdag was het éindelijk zo ver: ik ging naar de film LaLaLand samen met een vriendin. We hadden het al een aantal keer uitgesteld. Ik hoorde dat de film voor heel wat oscars was genomineerd, dus de verwachtingen waren hoog. Ondanks dat ik wist dat het een musical film was, moest ik aan het begin een beetje wennen. Ik vond het een beetje apart. Later herpakte het verhaal zich en ontstond er een geweldige verhaallijn. Wat een geweldige film. Ik begrijp waarom hij zo in de smaak valt. Een aanrader! Ondertussen staat de playlist van LaLaLand op repeat. (:

Processed with VSCO with q5 preset

Weekendje Manchester

Zoals je in de intro al kon lezen, ben ik in Manchester. Alleen. Voor een weekendje weg. Ik was zo benieuwd naar deze stad dat ik hier graag naar toe wilde. Ik kan je vertellen: Manchester rockt. De eerste indruk is erg goed, maar dat komt mede door mijn geweldige AirBnB, maar ook door de fantastische industriele locaties. Ik vind dat zo leuk!

Op zoek naar de leukste hotspots in Manchester? Bekijk ze hier!IMG_5382-1

Wat was jouw Happy Moment van de afgelopen week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Joyce - LemonyLifeNL says:

    Veel pleizer nog in Manchester! Ik ben erg benieuwd naar LaLaLand, maar helaas heb ik nog niemand gevonden die met me mee wilt haha

  2. Ik wil ook naar Manchester, zo gaaf dat je gewoon in je eentje gaat een weekendje! Kun je ook heerlijk hotspots zoeken. La la land heb ik nog niet gezien, maar ik ben wel heel benieuwd! Malou x

  3. Daphne says:

    Hier staat het ook nog steeds op m’n bucketlist: een keertje ergens alleen naartoe, desnoods voor iets van een week of twee. Maar durven? Ho maar! Knap van jou! <3

Comments are closed.