Hoe combineer je een witte sneaker?

Hoe combineer je een witte sneaker?

Sneakers zijn al lange tijd erg populair. Je ziet ze tegenwoordig in allerlei kleuren, vormen en maten. Superleuk, want hierdoor is er altijd wel een sneaker die je mooi vindt en past bij je outfit. Maar hoe combineer je nu een witte sneaker bij verschillende outfits? In het artikel hieronder vind je tips!

Waarom zijn sneakers zo populair?

Er zijn meerdere redenen waarom sneakers op dit moment zo populair zijn. De grootste en meest logische reden, is vanwege het feit dat het nu eenmaal een heel stuk comfortabeler is dan hoge hakken of zomerschoenen die er leuk uitzien, maar toch niet zo lekker zitten. Door COVID (en daarvoor ook al) kiezen we steeds vaker voor comfortabele kleding en dus ook schoenen. Daarnaast zijn sneakers dé manier om ervoor te zorgen dat je outfit er toch net een tikkeltje stoerder uitziet.

Hoe combineer je een witte sneaker?
Hoe combineer je een witte sneaker?

Hoe combineer je een witte sneaker?

Je kunt een witte sneaker op heel veel manieren combineren. Zelf ben ik een groot van dan het dragen van sneakers onder een jurkje of een short. Het maakt je outfit toch net wat minder tuttig en het geeft je toch net een wat meer festival vibe aan je outfit. Uiteraard zijn er nog veel meer manieren waarop je een witte sneaker kunt combineren met je outfit. Ik heb recent geshopt (want hállo sale). Ik heb niet alleen toffe kledingstukken geshopt van Scotch & Soda, maar ik heb ook mooie witte sneakers van Notre V voor een fijn prijsje op de kop getikt. Je snapt natuurlijk wel dat ik daar erg blij mee ben! 😉

Ga voor een casual look

Het makkelijkste en ook wel het leukste is om je witte sneakers te combineren met een casual look. Een mooie spijkerbroek met een leuke top. Eventueel wat sieraden, maar vooral niet te veel bombarie en een witte sneaker er onder en je bent klaar om te gaan!

Lange rok of jurk

Iets anders waar je witte sneakers ideaal bij kan combineren, is een lange rok of een jurk. Trek je mooiste lange jurk of rok uit de kast en draag er je witte sneakers onder. Het ziet er heel leuk uit en het is direct iets minder tuttig.

Casual chic kantoor look

Wil je je witte sneakers combineren met een outfit voor kantoor? Dat kan! Haal je mooie broekpak tevoorschijn of draag een mooie pantalon met een leuk colbert jasje. Combineer het vervolgens met een paar mooie witte sneakers en het ziet er direct iets minder fancy uit, maar nog steeds heel netjes.

Flared broek

De flared broek is ondertussen alweer een tijdje terug van weggeweest. En wat kun je nu beter combineren met deze broek? Yes! Ook hier zijn witte sneakers bij uitstek ideaal voor.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Zoals je hierboven al een beetje kon zien, kun je witte sneakers eindeloos combineren. Misschien lijkt het soms nog een beetje onwennig om ze bijvoorbeeld te combineren met een strak jurkje, maar er is echt veel meer mogelijk dan je denkt. Want zelfs onder een strak jurkje en een korte broek staan de witte sneakers leuk! Wat je vooral moet doen, is datgene waar jij je goed bij voelt. Dat straal je uit en geef je look een onbetaalbare goede indruk.

Hoe combineer jij het liefst witte sneakers?

*Dit artikel is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.