Haal het voorjaar in huis met een bos tulpen

Haal het voorjaar in huis met een bos tulpen

Ondanks dat we afgelopen weekend nog te maken hadden met winterse perikelen, kan ik niet wachten tot het moment dat dit ver achter ons ligt en we kunnen genieten van het voorjaar. Niets is fijner dat het gevoel dat de zon heerlijk in je gezicht brandt, je zonder jas naar buiten kunt en de bomen weer bladeren hebben. Een ultiem geluksmomentje. 

Een bosje tulpen

Omdat het voorjaar waarschijnlijk nog wel even op zich laat wachten, heb ik afgelopen zaterdag maar alvast een grote bos tulpen gekocht. Dat doet mij ook denken aan het voorjaar. Ook heb ik al een grote voorjaarsschoonmaak achter de rug en heb ik dit weekend een kraam gehuurd bij Jouw Marktkraam om mijn spullen te verkopen. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat lopen. Daarnaast ga ik – zoals ik een paar weken geleden al vertelde – naar de zon. Ik ga zes dagen naar Portugal om alvast een kleurtje op te doen en te genieten van een welverdiende vakantie. Uiteraard gaat mijn laptop mee en zal ik ook gewoon blogjes blijven typen en jullie op de hoogte houden via social media. 🙂

Processed with VSCO with q3 preset

Een andere redenen dat ik blij ben dat het voorjaar eraan komt is vanwege ons huis. Nu hoor ik je denken “Huh, wat bedoel je daarmee?”. Sinds vorig jaar wonen mijn vriend en ik samen en dat bevalt erg goed. Ons huisje is helemaal naar onze smaak ingericht en we hebben het erg naar onze zin. We wonen voor het eerst samen. Hiervoor woonden we beide in een studentenhuis. Ons huis is ten opzichte van de plekken waar we vandaan komen een hele verbetering. We zijn er niet alleen qua ruimte op vooruit gegaan, ook qua luxe. Hallo huisjesmelkers in Nederland.

Processed with VSCO with q5 preset

Eén ding is toch iets minder prettig en dat is dat het appartement enkel glas heeft. Nu begrijp je precies waarom ik blij ben dat de winter voorbij is, want mén wat is dat koud (en duur..). Onze stookkosten waren jammer genoeg torenhoog, want je moet hard stoken om het een beetje warm te krijgen. Nu gaan we energie vergelijken om te kijken wie de beste prijs biedt. Ik had mij daar eigenlijk nooit mee bezig gehouden, maar jeetje wat een aanbod. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. We zitten nu met de vraag welke energieleverancier we gaan kiezen?! Daar zijn we nog niet uit, maar we moeten nu wel knopen gaan doorhakken.

Houd jij ook zo van het voorjaar?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Darina says:

    Wat een heerlijk vooruitzicht dat je naar Portugal gaat! Ik kan ook niet wachten tot het voorjaar is! Kom maar op 🙂

  2. Romy says:

    Wat heerlijk dat je naar Portugal gaat! En tulpen zijn altijd zo fijn in huis 🙂 Ook ik kan niet wachten tot het lente is.

  3. Joyce rdt says:

    Zelf ben ik niet zo’n bloemenfan, maar toevallig heb ik afgelopen zondag ook wat tulpen gehaald en vind ik het stiekem wel weer leuk nu ze er staan haha. Liefs.x

Comments are closed.