Mijn lente wishlist van ASOS

Mijn lente wishlist van ASOS

Hoewel ik met volle teugen geniet van mijn Barcelona avontuur, moet ik stiekem toegeven dat ik mijn kledingkast wel een beetje begin te missen. Ik ben ruim drie maanden in Barcelona en had alleen een koffer van 20 kilo en een rugzak bij mij als bagage. Niet veel als je erover nadenkt dat je normaal als je twee weken op vakantie gaat, dezelfde hoeveelheid kleding meeneemt. Het is goed om te realiseren dat je met een koffer van 20 kilo aan spullen en dus een groot deel aan kleding, je prima kan redden. Je kunt per slot van rekening maar één kledingset dragen. Toch merk ik dat ik mijn huidige kleren een beetje beu begin te vinden, dus het is tijd voor een kleine shopsessie. Daarom deel ik mijn lente wishlist van ASOS.

Shoppen in Barcelona

Hoewel je hier in Barcelona prima kunt shoppen, vind je hier vooral de grote ketens die je ook in Nederland hebt. Weliswaar zijn ze een stukje goedkoper, maar daar hoef je in principe niet voor naar Barcelona te gaan. Natuurlijk heb je diverse kleinere winkels die zeker weten de moeite waard zijn, maar de Spaanse variant van bijvoorbeeld de Costes in Nederland heb ik nog niet gevonden. Blogvriendinnetje Fleur tipte mij op ASOS. Ze bezorgen in Spanje (ideaal) en ze hebben serieus heel veel toffe dingen. Maar eerlijk gezegd had ik daar nog nooit eerder iets besteld, maar daar is nu verandering in gekomen. De eerste bestelling is een feit!

Zwart witte oorbellen | Hartjes oorbellen | Zwart wit gestreepte top | Crèmekleurige jasje | Bruine flared broek | Zwarte kanten top | Rode jurk met stipjes | Roze broek | Haarband | Groene broek | Hartjes zonnebril

Kom maar op met de lente

Soms kun je zó verlangen naar nieuwe kleren, zodat je vervolgens kunt gaan bedenken hoe je de items gaat combineren. Ik ben nu al zin om in mijn nieuwe kleren rond te flaneren. En vooral meer pantalons te dragen en minder jeans. Dat zit én veel lekkerder en het is ook nog eens minder casual. En daarnaast, de laatste keer dat ik kleding gekocht heb, is echt alweer een hele tijd geleden.

Shop jij wel eens bij ASOS?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Leuke items! Ik shop bijna nooit bij Asos omdat ik het aanbod wat overweldigend vind. Sowieso shop ik liever in fysieke winkels, zodat ik alles kan passen en de stoffen kan voelen.

  Wel heb ik jaren geleden een hele toffe haarband gekocht bij Asos voor een bruiloft. Een heel uitbundig en feestelijk ding, voelde me net Máxima, haha.

  • Diolifestyle says:

   Thanks! ASOS is mijn nieuw ontdekte webshop.

   Fysieke shoppen is soms fijner, maar ik hou niet zo van de drukte in de stad of de vieze paskamertjes.

 2. Sanne says:

  Leuk! Ik heb meer bestellingen bij ASOS geplaatst dan goed voor me is 😉 Mijn bestelgeschiedenis is schrikbarend. Herken dat uitgekeken zijn op je kleding wel, dat ervaar ik tijdens mijn no-buy year ook wel, en toch heb ik waarschijnlijk veel meer dan 20 kilo in mijn kast hangen.

 3. Kelly says:

  Oeh, die roze broek vind ik erg tof! Ik shop zelf eigenlijk bijna nooit bij Asos, eigenlijk alleen niet omdat de verzending zo lang duurt. Verder hebben ze er hele leuke items!

 4. Anna says:

  Wat een leuke items! Die roze broek is echt fantastisch. Ik heb nog nooit iets besteld bij ASOS eigenlijk, misschien moet ik het eens een kans geven! Ik zie wel vaak leuke items voorbij komen.

Comments are closed.