Mijn liefde voor | Mijn kaartenrek

Mijn liefde voor | Mijn kaartenrek

Er is niks leukers dan je eigen plek zo fijn mogelijk in te richten. Ik vind het een fijn gevoel als mijn eigen huis (lees: studentenkamer) gezellig en sfeervol ingericht is, zodat ik ook het gevoel heb dat het van mij is. Mijn thuis.

Vrolijk kaartenrek
Om zo’n fijne plek te creëren ben ik dol op het inrichten van mijn kamer om de gezelligheid en sfeer bevorderen. Zo heb ik al een tijdje een kaartenrek op mijn kamer hangen. Ik vind het er heel leuk uit zien. Af en toen koop ik nieuwe kaarten, zodat ik ook wat kan wisselen. Onlangs bestelde ik een aantal hele leuke en vrolijke kaarten bij Kaartwereld. Nu zit mijn kaartenrek weer vol met mooie en nieuwe kaarten. 
Wil je net als mij ook van deze mooie kaarten voor in je kaartrek? Hier vind je ze!

Wat vind je van mijn kaartenrek?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

14 comments

  1. Mareijn Roggeband says:

    Wat leuk en origineel! Ik was al benieuwd waar ik leuke kaarten vandaan zou kunnen halen, maar deze site is wel heel tof! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.