Mijn liefde voor | Mijn kaartenrek

Mijn liefde voor | Mijn kaartenrek

Er is niks leukers dan je eigen plek zo fijn mogelijk in te richten. Ik vind het een fijn gevoel als mijn eigen huis (lees: studentenkamer) gezellig en sfeervol ingericht is, zodat ik ook het gevoel heb dat het van mij is. Mijn thuis.

Vrolijk kaartenrek
Om zo’n fijne plek te creëren ben ik dol op het inrichten van mijn kamer om de gezelligheid en sfeer bevorderen. Zo heb ik al een tijdje een kaartenrek op mijn kamer hangen. Ik vind het er heel leuk uit zien. Af en toen koop ik nieuwe kaarten, zodat ik ook wat kan wisselen. Onlangs bestelde ik een aantal hele leuke en vrolijke kaarten bij Kaartwereld. Nu zit mijn kaartenrek weer vol met mooie en nieuwe kaarten. 
Wil je net als mij ook van deze mooie kaarten voor in je kaartrek? Hier vind je ze!

Wat vind je van mijn kaartenrek?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

  1. Mariëlle M. says:

    Ik doe eigenlijk nooit wat met kaarten haha! Maar het is wel erg decoratief 🙂

  2. Mareijn Roggeband says:

    Wat leuk en origineel! Ik was al benieuwd waar ik leuke kaarten vandaan zou kunnen halen, maar deze site is wel heel tof! X

  3. Alexa Op 't Land says:

    ziet er heel erg goed uit meid! ik heb het niet zo met kaartjes want raak ze altijd kwijt.. oeps.

Comments are closed.