De mooiste badkleding voor deze zomer

<strong>De mooiste badkleding voor deze zomer</strong>

De afgelopen dagen was het snikheet in Nederland en die warmte blijft ook nog wel even. Dat betekent dat de zomer nu echt van start is gegaan en het hoogtijd is om op zoek te gaan naar de mooiste badkleding voor deze zomer. Want of je nog later deze zomer op vakantie gaat of buiten het hoogseizoen; het is natuurlijk wel belangrijk om een handig bikini te scoren waar je vervolgens de show mee kunt stelen aan het zwembad of aan het strand. Daarom delen we graag de mooiste badkleding voor deze zomer. 

Er zijn drie bikini trends die je deze zomer veel terugziet. Dubble stripe bikini, de one sholder bikini en bikini’s in felle kleuren in een effen design of met bloemetjes print.

Als eerste zie je de rollade bikini veel terug. Ook wel bekend als de bikini met een dubbel draadje (dubble stripe) om je middel waardoor het een beetje lijkt alsof je een rollade bent. 😉 Daarnaast zijn de one sholder bikini’s helemaal hot and happening. Deze trend zie je ook veel terug bij de gewone kleren. Als laatste zijn de bikini’s met zowel effen felle kleuren en de bikini’s met gezellige bloemenprintjes helemaal in deze zomer. 

De mooiste badkleding voor deze zomer

Ga voor een mix & match combinatie

Grote kans dat je nog heel wat bikini’s van de afgelopen jaren in je kast hebt liggen. Des te leuker om te kijken of je een bikini kunt mixen & matchen met een bikini van vorig jaar. Een one sholder top met een bloemenprint broekje. Zo kun je je nieuwe en oude bikini’s fijn combineren wat ook nog eens duurzaam is. Ook niet geheel onbelangrijk deze tijd. 

Waar scoor je de leukste en mooie bikini’s?

Er bestaan natuurlijk talloze webshops en winkels waar je de leukste en mooiste bikini’s voor deze zomer kunt scoren. Zelf ben ik fan van de bikini’s van MyJewellery. De pasvorm is goed, ze zijn hip & trendy en ze gaan ook nog eens lang mee. Ook belangrijk! 

Everybody is a bikinibody

Voor het geval je (nog) een beetje onzeker bent over je lichaam? En al helemaal of je wel in een bikini op het strand moet gaan zitten? Laat je niet tegenhouden door je eigen onzekerheden of meningen van anderen. Draag voor een bikini waar jij heel blij van wordt en maak je niet druk om die extra kilo’s of striae. Het is veel te warm om je daar druk over te maken. 😉 

Heb jij al een nieuwe bikini gescoord voor deze zomer?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.