Musthave | Letterlamp Sissy-Boy

Musthave | Letterlamp Sissy-Boy

Sissy-Boy en ik zijn de laatste tijd dikke vrienden. Hoewel ik de winkel vroeger nooit van binnen bekeek, bezoek ik hem nu het liefst elke week. Naast de toffe kleding, hebben ze ook een hele leuke home afdeling waar ze toffe spulletjes verkopen. Laatst kocht ik nog een marmeren schaal voor op mijn kamer waar ik heel blij mee ben.

Ondertussen staat er alweer een nieuw item op mijn wishlist. Namelijk een letterlamp van Sissy-Boy. Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn mijn vriend en ik druk aan het zoeken naar een huis. We hebben al een aantal bezichtigingen gehad en komende week staan er ook twee op de planning. Heel tof natuurlijk. Daarom is het tijd om woon inspiratie op te doen. Tijdens die zoektocht kwam ik deze té leuke letterlamp tegen. Is het geen plaatje? Ik vind hem heel tof! Nu mijn vriend nog overtuigen..

Ben jij ook dol op letterlampen?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. Simone -lifeofsimone- says:

    Wat een leuke! Heb er een tijdje bij staan te kijken bij de Hema, maar ik heb er eigenlijk helemaal geen plaats voor in mijn studentenkamertje haha.

  2. Iep says:

    Hihihi leuk is ie he. Mijn mama werkt bij de sissy-boy, dus wij hebben 'm al een lange tijd in huis. Zelf vinden we 'm ook geweldig.
    Liefs Iep xo

Comments are closed.