#mustvisit | Lykke Moodstore in Amersfoort

#mustvisit | Lykke Moodstore in Amersfoort

Sinds een paar weken ligt Lykke Moodstore gevestigd in Amersfoort. Een prachtige winkel waar meisjesdromen uitkomen. De winkel ziet er niet alleen perfect gestyld uit, maar staat ook vol met prachtige interieur spullen, planten en vooral veel leuke hebbedingetjes om bijvoorbeeld iemand cadeau te geven. Ik zou willen dat ik zo goed was in het stylen van mijn eigen huis, laat staan een winkel zoals deze.

Conceptstores

Dat ik een grote fan ben van conceptstores is vast geen nieuwtje. Ik bezoek liever een klein kneuterig winkeltje met allemaal bijzondere items, in plaats van de Zara. Als ik naar een nieuwe stad ga, ga ik altijd – voordat ik vertrek – op zoek naar leuke, bijzondere winkeltjes om te bezoeken. Dit is de reden dat ik een grote fan ben van Flavourites, Creative Life en webshops met een klein, maar super leuk en uniek assortiment. Vorig jaar nam ik het heft in eigen handen en organiseerde ik een eigen conceptstore market in de Prodentfabriek in Amersfoort. Een dag lang stond de hal vol met fantastische conceptstores. Wat was dat gaaf om te doen.


Lykke Moodstore

Sinds een paar weken is Amersfoort een ontzettend gave winkel rijker. Lykke betekent in het Deens en Noors geluk. Een mooie betekenis achter de naam van deze winkel. Wanneer je door de winkel loopt, zie je overal leuke mooie items. Daarnaast kun je ook genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker sapje. Een winkel waar ik alleen maar van droom. Ooit als ik met pensioen ben en eindelijk tijd heb voor dit soort dingen, lijkt het mij onwijs gaaf om ook zo’n winkel te starten.

Lykke is een goed voorbeeld van het nieuwe winkelen. Mensen zijn visueel ingesteld, ze willen hun ogen te kost geven en daar moet je als winkel op inspelen. En dat is bij Lykke goed gelukt. Het zijn stuk voor stuk mooie items die verkocht worden.

Ben je binnenkort in de binnenstad van Amersfoort? Ga dan zeker een kijkje nemen bij Lykke Moodstore. Wil je alvast een kijkje nemen in hun winkel én het assortiment? Volg Lykke hier via Instagram. Je vindt Lykke Moodstore op de Krommestraat.

Wat vind je van deze winkel?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

Comments are closed.