Unieke webshops die je niet mag missen

Unieke webshops die je niet mag missen

Webshops heb je in alle soorten en maten, maar eerlijk is eerlijk: het is toch veel leuker om iets unieks te shoppen bij kleine webshops dan iets te kopen bij de Zara waar je vervolgens heel Nederland mee ziet lopen? Het liefst shop ik alleen maar bij kleine, unieke conceptstores of unieke webshops, maar helaas is dat in de praktijk lastig. Toch wil ik mij meer verdiepen in toffe en vooral unieke webshops. Daarom deel ik mijn lijstje met webshops die je niet mag missen.

Ga op zoek naar boetiek winkels

In Nederland zijn conceptstores trending. Je ziet steeds meer boetiek winkels waar ze allebei toffe items verkopen die je niet overal ziet. Ga je binnenkort shoppen of op citytrip? Kijk dan van te voren naar de conceptstores die er in de stad liggen. Wil je liever online shoppen? Hieronder vind je een lijst met unieke webshops.

Binnenkort op citytrip naar Barcelona? Dit zijn de leukste boetiek winkels in Barcelona.

unieke webshops

De leukste en uniekste webshops

Wil je je moeder, tante, zus, neefje of partner verrassen met een cadeautje, maar weet je niet wat? Kijk dan eens rond in één van de vele leuke en unieke webshops. Zo support je niet alleen de kleine ondernemers, het is ook veel leuker om iets speciaals en unieks te geven.

Etsy is overigens ook een aanrader. Hier vind je veel handmade producten en kun je hele toffe en unieke items scoren.

Uitgelichte webshops

Het liefst shop ik alleen maar bij kleine webshops, zodat ik er zeker van ben dat niet heel Nederland ermee rondloopt. In de praktijk is dit helaas niet haalbaar, zeker als fulltime werkt. Toch wil ik twee favoriete webshops uitlichten: Interior O’Clock. Als je op zoek bent naar toffe items voor in huis of je kantoor wilt pimpen? Bij Interior O’Clock vind je heel veel toffe interieur items. Het aanbod is enorm, dus je vindt er altijd wel iets.

Een andere grote favoriet is KoidAzur. Als je op zoek bent naar nieuwe zilveren of goud plated sieraden, check de webshop van KoidAzur. Ze hebben veel toffe items van goede kwaliteit.

Onthoud deze unieke webshops

Heb je zelf een toffe en vooral unieke webshop en sta je er nog niet tussen? Stuur een mail naar info[@]diolifestyle.nl en dan voeg ik jouw webshop toe aan de lijst, zodat we elkaar kunnen steunen.

Wat zijn jouw favoriete, unieke webshops?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

  1. Fleur Sophia says:

    Ah zo leuk dit! Vooral omdat ik zelf ook altijd opzoek ben naar de wat kleinere webshops. En ik kende van deze lijst alleen nog maar Koi d’Azur, dus ik ga die andere ook maar even bezoeken.

Comments are closed.