Wat zijn de badmode trends van 2022?

Wat zijn de badmode trends van 2022?

De zomer staat voor de deur. Dat betekent dat veel mensen voorzichtig hun vakantie aan het uitstippelen zijn. En na twee jaar weinig reizen door de pandemie zien veel reisorganisaties de cijfers eindelijk weer oplopen. Veel mensen verruilen Nederland komende zomer voor een zonnige bestemming. Maar dat betekent ook dat het tijd wordt om nieuwe badmode te shoppen zodat je de show kunt stelen aan het zwembad of op het strand. Maar wat zijn eigenlijk de badmode trends van 2022? Wij zochten het voor je uit. Lees je mee?

Neon kleurige badpakken

Neon is een trendkleur die je niet alleen veel terug ziet komen in de etalages bij de grote modehuizen, maar ook is het een kleur dat je veel terugziet komen in de badmode. Nu zijn de badpakken alweer een aantal jaar een enorme trend, maar de laatste badmode trend voor 2022 is toch wel een badpak in een neon kleur. Met zo’n kleur steel je sowieso de show!

Als toevoeging aan deze badmode trend zie je dit jaar ook veel badpakken met kant. Om toch net die extra sexy touch toe te voegen aan een badpak. 

Show je boobies

Ja, je lees het het goed. De push up bikini’s zijn terug van weggeweest. Wil je je decolleté deze zomer showen? Dan kun je slag slaan, want de push-up bikini’s is een andere badmode trend die je dit jaar veel ziet. Je ziet de push-up bikini in allerlei vormen. In de halter bikini, de beugel bikini of een triangle bikini. Ben jij er klaar voor om je boobies te showen deze zomer?

V-vormige bikini

Een V-vormige bikini is helemaal hot and happening. Je kent ze wel. Een bikini die in het midden in een V-punt loopt. Je zag deze bikini vorig jaar al een beetje opkomen, maar nu is het een warme trend. Door het V-punt creëer je enerzijds een diep decolleté, maar anderzijds zorgt het ook voor versteviging door de beugel die erin zit.

Hoge taille

De laatste, maar minstens zo belangrijke badmode trend van 2022 is een hoge taille bikini. Je kent ze vast wel. Van die bikinibroekjes die net wat hoger komen dan de normale bikinibroekjes. Persoonlijk ben ik een grote voorstander van hoge bikinibroekjes omdat het niet alleen de trend is, maar het ziet er ook nog eens veel beter uit in veel gevallen. 😉 

De keuze is reuze

Er is genoeg keuze dit jaar. En na ruim 2 jaar ‘binnen’ zitten en weinig mensen die naar een zonnige bestemming geweest zijn, is iedereen toe aan een fijne, warme zomer waar een mooie bikini of een fijn, nieuw badpak niet mag ontbreken. Dus waar wacht je nog op? Sla je slag bij LASCANA. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan badmode waar je de mooiste items kunt shoppen. 

Welke badmode trend van 2022 is jouw favoriet?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.