Weekendje weg aan zee | De mooiste hotels

Weekendje weg aan zee | De mooiste hotels

Af en toe moet je je batterij opladen en is het fijn om even uit de dagelijkse sleur te stappen. En dan is niets fijner dan naar het strand te gaan en jezelf te trakteren op een weekendje weg aan zee terwijl je in een mooi hotel slaapt. Om je te helpen met je zoektocht, vind je hier de mooiste hotels aan zee.

Ga last-minute een weekendje weg

We kennen het allemaal wel. Het leven is druk. We hebben allerlei verplichtingen en vaak vergeten we om genoeg rust te pakken. Daarom is dit jouw teken om even op de rem te trappen en last minute een weekendje weg aan zee te boeken. Ik beloof je dat je uitgerust naar huis gaat.

Of je nu alleen een weekendje naar de zee gaat, samen met je partner of met je gezin, het is de perfecte manier om je hoofd leeg te maken, me-time te hebben als je alleen bent of juist quality time te hebben als je samen met je partner gaat of met je gezin. 

Goed voor jezelf zorgen

Als work-a-holic weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. En dat doe ik dan ook af en toe. Ik ben een grote fan van Van der Valk hotels omdat ze luxe en rust uitstralen. Het restaurant is goed, de kamers zijn fijn en vaak beschikken de hotels over wellness faciliteiten. Oftewel: de perfecte mix om te ontspannen. En als het hotel ook nog aan het strand ligt, is het een extra win. 

Mooiste hotels aan zee

Om je een handje te helpen, vind je hieronder een overzicht van de mooiste hotels van Van der Valk die aan zee liggen. Hierdoor hoef je alleen nog maar even te checken in je agenda wanneer je tijd hebt. 

  1. Van der Valk Haarlem
  2. Van der Valk Wieringermeer
  3. Van der Valk Middelburg

Er zijn nog veel meer luxe hotels Nederland waar je tot rust kan komen. Deze liggen niet allemaal aan het strand, maar soms ook in het bos, zodat je vitamine b (os) kan op doen als je daar behoefte aan hebt of als dat jouw manier is om tot rust te komen.

Gun jezelf een weekendje weg aan zee

Het is zo’n heerlijk, luxe gevoel als je de kamer binnenkomt, een heerlijk bed tot je beschikking hebt, lekker uitgebreid kan douchen en jezelf door de wasstraat kan halen met een fijn gezichtsmasker, het lezen van een goed boek. Om vervolgens lekker te slapen en aan te schuiven bij het fantastische ontbijt.

Nou, zoals je merkt, ben ik een grote fan van af en toe een nachtje of twee weggaan. Of dat nu alleen is of met vriendinnen of met mijn partner. 

Gun jij jezelf weleens een weekendje weg?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *