12 x de mooiste meubels én accessoires voor in huis

12 x de mooiste meubels én accessoires voor in huis

Tijd voor een update, want we wonen nu alweer vier maanden in ons nieuwe huis. En het bevalt nog steeds erg goed. Ondanks dat het nog lang niet ‘af’ is, ben ik er blij mee. Toch mist het échte thuisgevoel nog een beetje, maar dat komt waarschijnlijk omdat de muren nog kaal zijn en we nog geen gordijnen hebben. Dat is toch wel bepalend voor de sfeer in huis, want het is nog nu nog niet zo gezellig. Maar hé, het komt goed. Want naast de bovengenoemde items, zijn er nog meer items die we nog moeten aanschaffen; een mooie kast voor in de woonkamer, een kastje voor in de gang, barkrukken, eetkamerstoelen, items voor aan de muur en eventueel een nieuwe eetkamertafel. Maar het is ook een beetje een afweging; koop je meteen alles nieuw of doe je het in fases. Hoe je het ook doet, je huis met je eigen fijne thuis worden uiteindelijk. Daarom vind je in dit artikel de mooiste meubels én accessoires voor in huis.

De mooiste meubels voor in huis

De keuze is reuze, dus maakt het er allemaal niet makkelijker op. Als je dan ook nog eens een partner hebt die een TOTAAL andere interieur smaak heeft, wordt het een nóg grotere uitdaging. Maar uitdagingen zijn er om te overwinnen. En tja het zijn ook maar #firstworldproblems.. Dus ondertussen heb ik uren rondgesnuffeld op Pinterest en talloze websites bezocht. En we zijn al een stapje verder gekomen, want we hebben eindelijk eetkamerstoelen gevonden die we allebei mooi vinden, hoera!

Donkerbruin dressoir – Ronde spiegel – WindlichtVloerkleedBakkerskast – Vloerlamp – Roze stoel – Goudkleurig bijzettafeltje – Vitrine kastRieten mand – Wandkast – Houten ladder

De zoektocht naar mooie kasten

Zodra je verhuisd bent, is regel nummer #1; uitpakken van die verhuisdozen. Het helpt alleen wel als je kastruimte hebt. Ondertussen hebben we al een aantal mooie kasten gevonden, waaronder een mooie, maar vooral grote kledingkast voor al mijn spullen, maar daarmee is de kous nog niet af. Want hé je bent een vrouw, dus je hebt heel veel spullen. Maar ook hier komt het gevaar weer op de loer kijken, want vind maar eens een kast voor in de woonkamer die je partner ook mooi vindt..
In de zoektocht die volgde heb ik onwijs veel kasten gezien in allerlei winkels en wist ik één ding zeker; ik wilde een mooie retro kast én een vitrinekast om daar allemaal mooie items in neer te zetten die belangrijk voor mij (ons) zijn. Zoals reis herinneringen, mooie foto’s, bijzondere cadeautjes en ga zo maar door. Die missie is geslaagd; want tussen alle prachtige kasten, hebben we een hele mooie gevonden. Nu alleen nog de zoektocht naar een mooie ladekast in retro stijl die wel een beetje betaalbaar is, want mijn (onze) bankrekening is niet oneindig. Helaas..

Qua update van ons huis. We gaan lekker, maar zijn nog niet klaar. Blij als een klein kind dat we ein-de-lijk een fatsoenlijke kapstok hebben en er steeds meer andere, kleine vorderingen volgen in huis. De rest volgt wel, het is ook een beetje loslaten en go with the floooow.

Welke meubels vind jij het mooist?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.