Je badkamer upgraden met deze tips

Je badkamer upgraden met deze tips

Een fijne badkamer is veel waard. Want laten we eerlijk zijn: het is veel fijner om een lekkere warme douche te pakken in een mooie badkamer die niet alleen schoon is, maar ook nog eens mooi uitziet en van een aantal gemakken voorzien is. Hoe je je badkamer in een paar simpele stappen kunt upgraden, lees je hieronder.

Houd een grote schoonmaakbeurt

Voor je start met het upgraden van je badkamer is het verstandig om hem eerst een hele grote grondige schoonmaakbeurt te geven. Haal al het vuil weg tussen de voegen, zoek uit of er nog spullen zijn die weg kunnen omdat je het niet meer gebruikt en kijk hoe je nog kasten hebt die weg kunnen.

Upgrade je badkamermeubels

Ben je nog blij met je huidige badkamermeubels? Onderzoek dan hoe je ze een kleine touch-up kunt geven door bijvoorbeeld de knopjes van je badkamer kast te veranderen of bijvoorbeeld je kast te verven in een andere kleur. Ook kun je kijken of je een tof nieuw kastje kunt vinden via Marktplaats of een vintage kastje.

Schaf een badkamerspiegels aan dit niet beslaat

Je kent ze vast wel: van die badkamerspiegels die niet beslaan. Ideaal toch? Dan kun je na het douchen direct je haren doen of je make-up zonder te moeten wachten totdat de spiegel niet meer beslagen is of hem droog te vegen. Ook is het handig om kleine make-up spiegels te hebben, zodat je alles goed kan zien als je je make-up aan het doen bent.

Schaf een mooi badkamer tapijt aan

Wat je ook nog kunt doen om je badkamer te upgraden is het aanschaffen van een nieuwe badmat. Je weet wel, zo’n gezellig tapijt voor op de badkamer. Geen badmat voor als je uit de douche komt, maar een gezellig maatje om het wat gezelliger te maken in de badkamer.

Voeg wat planten toe

Afhankelijk of je een badkamer hebt met een raam, kun je ook besluiten om een aantal planten neer te zetten. Planten zorgen direct voor gezelligheid in de badkamer en het is een echte upgrade.

Wat zijn jouw tips om je badkamer te upgraden?

*Dit artikel is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.