Digital nomad in Barcelona

Digital nomad in Barcelona

Het is je vast niet ontgaan: ik ga drie maanden wonen en werken in Barcelona als digital nomad. Superleuk en ik heb er ook heel veel zin in. Uiteraard ga ik niet alleen maar werken, want dan had ik net zo goed in Nederland kunnen blijven. Wat ik wel ga doen in Barcelona vind je in dit artikel.

Werken als digital nomad

Eรฉn van mijn doelen van 2019, is werken als digital nomad. Dat kom goed van pas, want dat ga ik zeker weten doen in Barcelona. Als freelance online marketeer kun je prima op afstand werken, zolang je maar internet hebt. Niet elke opdrachtgever zit hierop te wachten, maar ik heb meerdere opdrachtgevers die er geen probleem mee hebben. De bedoeling is om ongeveer 20 uur per week te werken en de rest andere dingen te doen.

Barcelona is per slot van rekening een prima plek voor voor digital nomads.

Wat ik ga doen in Barcelona

Reizen

Zodra ik in Barcelona ben, wil ik graag ook een aantal steden en/of gebieden bezoeken. Ondertussen heb ik al heel veel van Spanje gezien, maar ik ben nog nooit in het noorden geweest en ook nooit naar de noord-west kust geweest. Dus tijdens mijn verblijf in Barcelona, wil ik heel graag Bilbao, San Sebastian, Vigo, Tarragona en Zaragoza bezoeken.

Geld verdienen als digital nomad? 11 tips!Sporten

Mijn sportschoenen gaan sowieso mee naar Barcelona. Niets is fijner dan langs het strand hard te lopen. Ik wil graag gaan trainen voor de 10 kilometer. Daarnaast ben ik niet van plan om een OV abonnement af te sluiten, dus ik ga waarschijnlijk heel veel lopen.


Opdrachten binnenhalen via Pinterest? Yes, dat kan! In het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ leer je hoe je dat voor elkaar bokst.


Boeken lezen

Ondertussen heb ik een hele stapel met boeken verzameld die ik nog moet lezen, maar waar ik simpelweg naar geen tijd voor gehad heb. Tijdens mijn tijd in Barcelona hoop ik ook wat meer rust te vinden en meer tijd te hebben voor selfcare, zodat ik allerlei toffe zelfhulpboeken kan lezen.

En vooral genieten van Spanje

Maar wat ik vooral ga doen, is GENIETEN. Genieten van Spanje, genieten van het lekkere weer, genieten van een andere omgeving, genieten van het heerlijke eten en de fijne sfeer. Ik kan niet wachten!

Ben je al eens voor langere tijd in het buitenland geweest?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Oh wauw wat een geweldig avontuur. Stoer dat je dit gaat doen! Ik ben heel benieuwd naar je blogartikelen die je vanuit Barcelona zal maken. ๐Ÿ™‚

 2. Shirley says:

  Echt heel leuk, en stoer dat je de stap hebt gezet. Het is altijd best makkelijk om te zeggen dat je zoiets leuk vindt, maar er echt voor gaan is iets anders. Heel veel plezier, maak er een mooie tijd van!

 3. Darina says:

  Geweldig dat je dit mooie avontuur aangaat. Barcelona is een geweldige stad! Heel veel plezier en succes met alles.

 4. alexa says:

  Dat gaat ongetwijfeld helemaal goed komen, ben benieuwd hoe je het gaat ervaren. Al denk ik dat, dat wel goed gaat komen!

 5. Esther says:

  Supervet Dionne! Wat een avontuur. Zo zie je maar, het kan gewoon, ook al ben je al helemaal ‘gesetteld’ in Nederland. Fijn dat je vriend je hierin (blijkbaar) ook steunt.

  O ja: in september rij ik ook naar Spanje om San Sebastian en Bilbao te bezoeken. Tegen die tijd heb je vast tips voor me! ๐Ÿ™‚

  • Diolifestyle says:

   Jaaa! Zoveel zin in dit avontuur. Absoluut. Mijn vriend en koophuis blijven hier, terwijl ik in Barcelona ben. ๐Ÿ™‚

   Haha yes, helemaal goed. Ga ze voor je verzamelen.

Comments are closed.