Kale muren in huis? Zo los je het op!

Kale muren in huis? Zo los je het op!

Je kent het wel. Ben je net verhuisd, staan al je meubelen in huis en is het nog niet gezellig. Je koopt van die leuke stringlights, om het geheel wat gezelliger te maken, maar alsnog mist er iets. Maar wat? Het zijn de kale muren in huis. Zolang ze kaal zijn, blijft het een ongezellige boel. Maar hoe los je dat op? Precies, koop een paar mooie posters, lijst ze in en hang ze op. 

Posters aan je muur

Leuk hoor zo’n muur vol met posters zoals op Instagram of op Pinterest, maar hoe fix je dat nu zelf voor elkaar? Tijd om je een handje te helpen. De webshop van Poster Store staat namelijk boordevol met allemaal mooie posters. Posters die je kale muren in huis opvrolijken. Voordat je allemaal posters gaat bestellen, is het verstandig om eerst goed na te denken wat je precies wil (dus welke posters), maar ook hoe je het precies wil (welke opstelling). Gelukkig staat social media vol met allemaal inspiratie.

In de praktijk

Zelf ben ik een jaar geleden verhuisd naar een nieuwbouw appartement waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. Eindelijk een huis dat van mij is en waar ik alles kan doen en laten. Niemand die zegt wat wel of niet mag. Omdat het appartement een stuk groter is dan mijn vorige huis, had ik opeens ruimte over. En wat doe je als je opeens ruimte hebt? Nee, ik ben niet als een malle gaan shoppen. Ik wil eerst goed nadenken wat ik wil en wat ik mooi vind, voordat ik geld uitgeef. Yes, ik ben zuinig en wil mijn geld goed uitgeven. Ditzelfde geldt voor mijn kale muren in huis. Die zijn er nog steeds. Ik dacht het wel even op te lossen door mijn muur leverkleur te verven, maar dat werkt niet. De muur blijft nog steeds kaal, maar dan met een kleurtje. Dus drie keer raden wat er nu op mijn to-do lijst staat? Posters voor aan de muur.

>> 17 x accessoires om je huis gezellig te maken

Maak je eigen inspiratie muur

Op social media kun je jezelf vergapen aan alle mooie muren vol met posters. Ook als je ergens gaat eten of een dagje gaat werken bij een co-working space, kan het zo maar zijn dat je een hele mooie muur vol met posters tegenkomt. Zodra je weet wat je mooi vindt, kun je dit ook gaan doen voor je eigen huis. Koop een aantal mooie posters inclusief mooie fotolijsten en hang ze op, zodat je je eigen inspiratie hoekje maakt. 

Wil je ook een eigen inspiratie muur creëren? Dat kan. Met de code diolifestyle30 krijg je 30% korting (m.u.v. selection posters).

Wat is jouw ultieme tip om de kale muren in huis aan te pakken?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Sanne says:

    Blijft toch lastig vind ik, zo’n muur opvrolijken. Ik ga binnenkort verhuizen en denk dat dit dan ook weer een van de grootste uitdagingen wordt!

  2. evelien says:

    Posters zijn altijd een goed idee! Ik ben ook dol op leuke bordjes, of persoonlijke foto’s. 😉
    Liefs,
    Evelien

Comments are closed.