Lancering e-book ‘Haal alles uit Pinterest’

Lancering e-book ‘Haal alles uit Pinterest’

Ein-de-lijk kan ik het van de daken schreeuwen: ik heb mijn allereerste e-book geschreven! De afgelopen weken ben ik achter de schermen heel druk bezig geweest met het schrijven van een e-book waarin ik mijn kennis deel hoe je ervoor zorgt dat je honderden bezoekers per dag naar je website trekt door middel van Pinterest, maar ook hoe je honderden euro’s per maand kunt verdienen met Pinterest.

Bundelen van kennis

Als je mijn blog al langer volgt, weet je dat ik regelmatig blog over Pinterest en alle voordelen die het platform biedt. Ik merkte dat deze artikelen iedere keer goed ontvangen werden. Dat bracht mij op het idee om een e-book te schrijven en alle kennis te bundelen. Omdat iedereen online kan ondernemen en Pinterest marketing geen rocket science is. Dus ik hoop dat ik ondernemers en bloggers kan inspireren om ook aan de slag te gaan met hun Pinterest, zodat hun statistieken door het dak gaan. En potentiële klanten hun website bezoeken, waardoor ondernemers en bloggers kunnen groeien met hun bedrijf en elke maand een leuk bedrag kunnen verdienen via affiliate marketing.

Bestel e-book ‘Haal alles uit Pinterest’

Wat kun je verwachten?

Het e-book bestaat uit 33 pagina’s en is opgedeeld in 5 hoofdstukken en kost €19,95 inclusief BTW.

 • Wat is Pinterest?
 • Aan de slag 
 • Honderden bezoekers per dag
 • Dé Pinterest tool
 • Geld verdienen met Pinterest 

Het e-book staat vol met concrete tips en tricks waar je direct mee aan de slag kunt, zodat jij jouw Pinterest account naar een next level kunt tillen. Zie het als een stappenplan naar jouw Pinterest succes.

Voor wie?

Of je nu een webshop eigenaar bent en producten verkoopt, een eigen blog hebt en regelmatig blogs publiceert of als freelancer werkt en diensten aanbiedt, in alle drie de gevallen is het zeer waardevol om aan de slag te gaan met Pinterest en te bouwen aan jouw online naamsbekendheid.

In het e-book vind je per ‘soort’ bedrijf wat voor jou de beste manier is om aan de slag te gaan met Pinterest.

Bestel e-book ‘Haal alles uit Pinterest’

Adrenaline kick

Toen ik eenmaal begonnen was met het schrijven van het e-book, ontdekte ik dat ik het stiekem heel erg leuk vond om mijn kennis ‘op papier’ te zetten. Iedere keer zat ik met veel enthousiasme achter mijn computer en merkte ik dat ik steeds weer een adrenaline kick kreeg. Het was een onwijs tof proces.

Nadat het e-book af was, heb ik twee freelancers ingehuurd die mij heel goed geholpen hebben en credits verdienen. Milou Smit heeft de tekstredactie gedaan en Mandy van Am Content Creation heeft het e-book vormgeven. En het eindresultaat mag er wezen. Het voelt een beetje gek om te zeggen, maar man wat ben ik TROTS op het resultaat! Dit was een onwijs tof project waar ik heel veel van geleerd heb. En eerlijk? Dit smaakt naar meer! Nu maar hopen dat mensen het e-book ook willen kopen.. 😉

Hier vind je meer informatie over Pinterest marketing en wat het jouw bedrijf kan opleveren.

Testimonial

“Pinterest stond tot nu toe niet echt bovenaan mijn lijstje als favoriete social media kanaal maar dankzij de tips en tricks van Dionne ben ik er nu mee aan de slag gegaan en zie ik het aantal bezoekers van mijn website groeien. Dank aan Dionne voor het schrijven van deze nuttige guide!” – Miranda Wolters

Deze bloggers en ondernemers schreven een review over het e-book:

Nieuwsgierig geworden naar mijn allereerste e-book? Het e-book is te bestellen via mijn blog en kost €19,95 inclusief BTW.

Bestel hier het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’!

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  • Diolifestyle says:

   Superleuk om te horen! Ja zeker, je kunt echt heel eenvoudig geld verdienen via Pinterest. Zelf verdien ik elke maand gemiddeld €250,-. Zó chill!

   Hoe en wat lees je in mijn e-book. 🙂

Comments are closed.