Let’s talk – Project X, vakantieplannen & verslaafd aan sporten?!

Let’s talk – Project X, vakantieplannen & verslaafd aan sporten?!

Het is tijd voor een update. Ik heb het blogritme weer te pakken en dat is fijn. De afgelopen weken kwamen er elke week vier artikelen online, was ik actief op social media (behalve Instagram..) en had ik eindelijk weer de rust gevonden om te werken. Sinds ik terug ben van mijn Interrail reis vond ik het lastig om een goede balans te vinden tussen werk en privé en merkte ik dat ik het niet altijd even fijn vond om te werken aan de keukentafel. Ik was te snel afgeleid en vervolgens was ik gestresst als ik merkte dat ik niet genoeg gedaan had. Tijd een mini office at home. Nu ik weer in het ritme zit, heb ik ook weer genoeg tijd om te spenderen aan Project X.

Project X

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; misschien denk je wat bedoel je allemaal? Als je regelmatig mijn blog leest, heb je het waarschijnlijk al voorbij zien komen. Ik ben achter de schermen bezig met iets nieuws. Iets spannends en iets leuks. Ik kan helaas nog niets vertellen over de inhoud, maar ik ben bezig met toffe dingen. Zo heb ik gesprekken met een aantal andere ondernemers gepland, ga ik naar een coach die mij hopelijk kan helpen en ga ik een workshop volgen. Allemaal met het doel om ervan te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en te netwerken voor Project X. Ik hoop aan het eind van de zomer meer te kunnen vertellen.


Vakantieplannen

Een maand geleden ben ik teruggekomen van vakantie, hierdoor blijf ik de zomermaanden lekker thuis. In het najaar wil ik graag wel nog een paar daagjes weg. In de zomer word je overspoeld met allerlei (food)festivals, terrasjes en andere gezelligheid, dus vervelen ga ik mij sowieso niet. Voor zondag staat er een boottocht op de planning, ook niet verkeerd.

Maaltijdboxen van Marley Spoon

Een paar weken geleden ontving ik twee maaltijdboxen van Marley Spoon om te reviewen. Mijn vriend en ik werken beide fulltime. Ondanks dat we zo nu en dan thuiswerken, is het avondeten vaak een race tegen de klok. Je wilt toch een gezonde maaltijd op tafel, maar het moet ook snel en lekker zijn. Dilemma’s. Zelf zou ik niet zo snel een maaltijdbox bestellen, dus extra leuk dat het op deze manier mogelijk is.

Ik ontving twee vegetarische gerechten; paddenstoelen-gnochtetti en zacht geroosterde courgette met parelcouscous. Deze twee gerechten zijn van de Eat Green Challenge om ervoor te zorgen dat we minder vlees gaan eten. Het eerste gerecht met de paddenstoelen vond ik niet lekker. Ik lust geen champignons, dus dat was al snel een no-go. Het tweede gerecht daarentegen was erg lekker. Ik hou van courgette en van cousous. Een heerlijk vernieuwend recept wat ik ondertussen nog een keer heb gemaakt. De conclusie? Het is leuk om nieuwe gerechten te proberen, maar het kan ook tegenvallen. Daarnaast is het wel heel gemakkelijk. Alles zit erbij. Voor twee maaltijdboxen betaal je €36,- ofwel €18,- per gerecht. Je kunt er met zijn tweeën prima van eten. Zelf vind ik het wel veel geld. Af en toe is het leuk om te proberen, maar ik zou het altijd doen.

Sporten totdat ik erbij neer val

Sinds een kleine maand ben ik heel fanatiek aan het sporten; twee keer per week ben ik aan het bootcampen (een keer les en een keer ga ik zelf aan de slag) en daarnaast doe ik er alles aan om genoeg te bewegen en ben ik rete streng voor mijzelf als het aankomt op eten. Ik wil graag een paar kilo afvallen en een betere conditie krijgen. Maar vooral die strakke buik. Ik voel mij nu zó ongemakkelijk als ik een strak jurkje draag. Je kunt zeggen wat je wilt, maar je kunt niet alles meer dragen als je wat flinker bent. Tenminste, dat vind ik. De beste motivatie zijn toch wel de helse trainingen waarbij je het gevoel hebt alsof je het nooit gaat halen. Hierdoor kan ik het bakje chips wel makkelijker laten staan, want ik laat mij per slot van rekening niet voor niks afbeulen.

Nou, dat was het weer. Ik hou jullie op de hoogte van mijn sportavonturen inclusief spierpijnen, vakantieplannen en natuurlijk mijn Project X. Om de komende tijd extra tijd en aandacht te geven aan Project X, heb ik besloten – ook gezien het komkommertijd is – 2 á 3 blogs per week te publiceren. Keep you posted!

Wat zijn jouw plannen voor de zomer?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Sophie says:

  Oh wat goed dat je zelf ook doet bootcampen! Ik moet me nu ook maar eens naar de sportschool gaan verplaatsen. Die bikinibody gaat er alleen niet meer komen binnen een week haha!

 2. Kelly says:

  Wat goed van je dat je zo druk bent met sporten! Mijn vriend en ik willen binnenkort beginnen met Crossfit 🙂

 3. Romy says:

  Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig naar het project! En wat goed dat je zo fanatiek aan het sporten bent! Ik kan me voorstellen dat dat bootcampen je echt een boost geeft.

 4. thebeautyblognl says:

  Ik ben zo benieuwd naar je Project X! Ik blijf deze maanden ook lekker thuis :). xx

Comments are closed.